18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Rudar bitcoinov Luxor je priča severnoameriški širitvi s 5 milijoni dolarjev financiranja

Rudar bitcoinov Luxor je priča severnoameriški širitvi s 5 milijoni dolarjev financiranja

Luxor in NYDIG sta se združila, da bi spodbudila rast severnoameriške industrije kripto rudarjenja.

1509 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Bitcoin miner Luxor eyes North American expansion with $5M funding round

Podjetje Luxor s sedežem v Seattlu je zaprlo krog financiranja serije A, ki ga je vodilo institucionalno podjetje za Bitcoin tehnologijo in finančne storitve NYDIG.

Luxor je 9. junija objavil krog financiranja v višini 5 milijonov dolarjev, in dodal, da bo NYDIG z Luxorjem sodeloval pri številnih podvigih, povezanih z rudarstvom, in izdelkih, ki temeljijo na hashrate-u.

V kapitalskem krogu so sodelovala tudi rudarska podjetja Blockware Solutions, Celsius Network, DPO, Navier in Supplybit. Sodelovali so tudi številni angelski vlagatelji skupaj z Bitnomialom, Hodl Capitalom in Routemasterjem.

Po napovedih si Luxor in NYDIG prizadevata pomagati k rasti severnoameriške rudarske industrije z Luxorjem dela na tem, da bi hashrate postal blago, NYDIG pa zagotavlja Bitcoin naložbene in tehnološke rešitve za zavarovalnice, banke, korporacije in institucije.

Luxor ponuja programsko rešitev z imenom Switch, ki zaposluje dobiček -switching algoritem, zasnovan za maksimiranje zaslužka s preklapljanjem med verigami blokov in prizorišči, da izkoristi najboljše nagrade blokov. Nick Hansen, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Luxor, je komentiral:

“Luxor je edinstveno pozicioniran tako, da izkorišča industrijo zadnji veter, ki vidi, da se hashrate še naprej seli v Severno Ameriko. “

Napoved prihaja, ko Kitajska še naprej poči navzdol pri operacijah kripto rudarjenja in ameriški zakonodajalci postajajo čedalje bolj vznemirjeni zaradi plačil z bitcoini za napade ransomware.

Kot poroča Cointelegraph, prevlada Kitajske nad hašratom upada, medtem ko ameriška narašča, ko rudarske operacije naraščajo lahko izkoristi obilo poceni energije iz obnovljivih virov v državah, kot je Teksas.

Robert Gutmann, soustanovitelj in izvršni direktor NYDIG, je izjavil:

“Prepričani smo v Nickovo vizijo in sposobnost njegove ekipe, da spodbuja in pospeši migracijo hašratov v Severno Ameriko, in razvoj instrumentov, ki lahko okrepijo Bitcoin ekosistem. “

4. junija je Cointelegraph poročal, da je več Chi rudarske dejavnosti nese so zapirale trgovino na celini in si prizadevale za mednarodno širitev.

Prejšnji članekDomnevne 3,6 milijarde dolarjev kripto Ponzijeve “žrtve” še vedno verjamejo, da je izmenjava zakonita
Naslednji članekPomp sproži debato: Je projekt Bitcoin DeFi Sovryn resnično prehitel Uniswap v3 s strani TVL?

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments