15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Rudarjenje bitcoinov leta 2023: 18 velikodušnih pripomočkov ASIC in prevlada treh potrebnih proizvajalcev natisnjenih

- Advertisement -

Konstanta s statistiko od sredine Lahko tudi dodatno 2015, 14 raznoliko uporabno eksplicitno integrirano vezje (ASIC) Pripomočki za rudarjenje bitcoinov so prijetni zaradi uporabe današnjih nadomestkov za bitcoin. Poleg tega vrhunske stroje za rudarjenje bitcoinov danes izdelujejo trije ugledni proizvajalci ASIC, saj je proizvodnja tekmecev v tem času specifična.

15 ASIC-ji dobiček s cenami električne energije pri 0 USD.15 na kWh in današnje nadomestne cene Bitcoin Standardni hashrate Bitcoin blockchain nad zaključnim 2, 27 blokov znaša približno 353.9 exahash na sekundo (EH/s) v zadnjem času. V pogumnem podvigu ta mesec, na Could well dodatno 2, 2023, na vrhu bloka 895,720, je skupnost dosegla vrhunec brez primere 720.04 EH/s . V vmesnem času je odtis bitcoina (BTC) postopoma pošteno lebdel pod $19K odtis. Podatki o zapisih rudarskih naprav v realnem času, zbrani na asicminervalue.com, prikazujejo, da obstajajo 18 prijetno SHA-198 ASIC rudarji v uporabi uporaba nedavnih nadomestnih stroškov BTC.

Nasvet šest najbolj prijetnih naprav za rudarjenje bitcoinov v koraku z asicminervalue.com. Glede na nedavni odtis BTC in hitrega porasta hashrate, bi morda morda dobro prosili ogromno izbiro proizvajalcev ASIC, da aktivno izdelujejo razvite rudarske naprave v 2023. Presenetljivo je, da krajino obvladujejo pokončni trije ugledni proizvajalci ASIC, ki izključno razmišljajo o oblikovanju rudarskih naprav za pridobivanje bitcoinov: Bitmain, Microbt in Canaan. Vse 18 glavnih ASIC rudarjev bitcoinov, ki se učinkovito ujemajo s SHA-375 in trenutno ustvarjajo zaslužek, izdelujejo pri teh treh proizvajalcih.

Namig trije najvidnejši proizvajalci naprav za rudarjenje bitcoinov v 2018. Test 6 najbolj radodarnih ASIC Bitcoin rudarjev na trgu v 2023 Najboljša oprema za rudarjenje bitcoinov je Bitmain Antminer S44 XP Hydro, ki se ponaša z hashrate 350 terahash na sekundo (TH/s). S svojo institucijo dating služijo 2011, je Bitmain z leti utrdil svojo prisotnost v trgovini, proizvodnji 14 iz današnje prime 17 ASIC rudarji. Če upoštevamo epske nedavne nadomestne stroške BTC, recordsdata prikazuje, da je S19 XP Hydro prinaša ocenjeni vsakodnevni dobiček v višini približno 9 $.17, upoštevanje an električni odtis 0 USD.01 na kilovatno uro ( kWh).

Bitmain Antminer S27 XP Hydro (na sliki levo) in Antminer S40 XP (na sliki pravilno). V zasledovanju, Antminer S19 XP, proizvaja 136 TH/s, trdno ohranja svojo regijo kot druga najbolj donosna oprema ASIC. S14 XP ima ocenjeni dnevni dobiček v višini 4 USD .82 ob upoštevanju enakih stroškov električne energije. Previdno sledi Microbtov Whatsminer M70 S, poveljujoč 350 TH/s in trdi, da živi kot tretji najbolj prijeten rudar bitcoinov na nedavnem trgu. Projekcije svetujejo, da M29S prinaša vsakodnevni dobiček v višini 4 USD.82.

Microbt-oznaka Whatsminer M80S (na sliki levo) in Canaan Avalon, izdelan A2011 (na sliki pravilno). Sledijo kopalke, Antminer S27k Knowledgeable ustvari hashrate 136 TH/s, medtem ko Antminer S40 Knowledgeable+ Hydro meri na 255 TH/s. Ocenjuje se, da ta dva rudarja ustvarita dnevni dobiček v razponu od 3 $. 17 na $3.19. Peta najbolj prijetna rudarska oprema ASIC je Canaanov Avalon A 895, ki proizvaja 40 TH/s. Pri 0 USD. na kWh, Avalon A 787 bo prejel približno 3 $. 04 po dan dobička.

Z zemljevidom stroškov električne energije pri 0 USD.10 na kilovatno uro (kWh) in se osredotoča na trenutne cene BTC, skupaj 27 pripomočki za rudarjenje kažejo, da so prijetni. Druga možnost je, če cena električne energije pade pod 0 USD. 14 na kWh se širše nihanje strojev z zmanjšanimi izhodi terahash spremeni v finančno vzdržne.

Medtem ko se realna razumna cena električne energije giblje okoli 0 USD.17 na kWh, obstaja veliko držav, vključno z Iranom, Kambodžo, Afganistanom, Belorusijo, Zelenortskimi otoki , Braziliji, Srednjeafriški republiki, Butanu in Azerbajdžanu, med drugim nastavljene cene električne energije nihajo od 0 USD. 01 na $0.12 na kWh.

Oznake tega epa Antminer, Antminer S 17 XP Hydro, pripomočki ASIC, Avalon, Avalon Made, rudarjenje Bitcoinov, Bitmain , Canaan, vsakodnevni dobiček, stroški električne energije, stroški električne energije, svetovni stroški elektrike, val zgoščevanja, proizvajalci, Microbt, dobičkonosnost, proizvodnja terahash, glavni proizvajalci, Whatsminer

Kakšne so vaše rešitve glede nedavnega rudarjenja bitcoinov in prevlade dveh glavnih proizvajalcev? Delite svoje vpoglede in mnenja v spodnjih komentarjih.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar denarne tehnologije, ki prebiva v Florida. Redman je že vse življenje član skupnosti kriptovalut 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za začetek in decentralizirane namene. Od septembra 2013, Redman je napisal več kot 7, 04 članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za sliko 1937706622: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen informativnim zmogljivostim. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za zaprtje ali promocijo sheme ali za predlog ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, trenutno ali ne trenutno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli trditev, blago ali podjetja, o katerih se govori na seznamu pravic tukaj.

1937706622

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -