6.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Rudarjenje bitcoinov ogroža prizadevanja ZDA za lokalno trgovino z vremenskimi razmerami, pravi oddelek za znanost in tehnologijo White Home

- Advertisement -

Bidnova administracija je jezna zaradi operacije rudarjenja digitalne valute, ki vplivajo na podnebno trgovino, potem ko je ameriška služba za politiko znanosti in tehnologije natisnila datoteko, ki trdi, da morajo politiki tiho napravo prenehati z ukrepi proti kripto rudarjenju. Subjekt zveznih oblasti priporoča, da mora Bidnova administracija zagotoviti dodatni pregled nad porabo električne energije pri rudarjenju in kodificirati javno politiko za celotno spremembo rudarjenja.

Prostor delovnega mesta znanstvene in tehnološke politike Relate Claims Ena stvar je potrebna za ohranitev onesnaževanja kripto rudarjenja V skladu z US Space službe za politiko znanosti in tehnologije (OSTP), bi lahko rudarjenje bitcoinov naključno na naključje zajezilo prizadevanja oblasti za boj proti podnebni trgovini. Datoteka OSTP zahteva operacije kripto rudarjenja, zlasti verige blokov, ki izkoriščajo dokaz o delu (PoW), lokacijo brez onesnaževanja zraka, hrupa in vode, v skladu z datoteko, ki jo je natisnil Bloomberg.

Datoteka OSTP izjavlja, da bi lahko rudarjenje kriptovalut vsako priložnost za vsako priložnost »povzdignilo vprašanja okoljske pravičnosti za premalo oskrbovane skupnosti«. Ameriški predsednik Joe Biden je ukazal OSTP in številnim drugim agencijam, naj pripravijo dokumentacijo o rezultatih proizvodnje kripto rudarjenja zadnjega marca.

Datoteka OSTP, natisnjena v četrtek, je med nepogrešljivimi pregledi zadeti Bidnovo mizo, potem ko je pred šestimi meseci dal pobudo vlade za poučevanje. OSTP priporoča, da morajo oblasti ZDA tiho oblikovati javno politiko, da bi takoj poučevale o prekinitvi onesnaževanja, domnevno povezanega z rudarjenjem PoW.

Oddelek za znanost in veščine oblasti Združenih držav verjame, zvezne oblasti želijo sodelovati z voditelji na ravni povej pri javni politiki poučevanja o lokaciji, ki omejuje tako imenovano onesnaževanje z rudarjenjem.

»Iskanje intenzivnosti vitalnosti pokvarjenih veščin -navzdol bi lahko kripto viri naključno na naključje ovirali širša prizadevanja za zagotavljanje onesnaževanja z ničelno emisijo ogljika kot odgovor na podnebne zaveze in cilje ZDA,« je OSTP opisal v datoteki.

Oddelek za znanost in tehnologijo Belega doma pravi, da so izvršilni ukrepi pomembni, če zvezna izvršna oblast ne more privabiti držav k sodelovanju Najnovejši OSTP datoteka uporablja niz preglednih in podatkovnih komponent iz predhodno natisnjenih preglednih dokumentov. Oddelek za znanost in tehnologijo trdi, da so operacije kripto rudarjenja v ameriškem mitu za konec vitalnosti, ki jo danes izkoriščajo vsi ameriški volivci, uporaba najglobljih računalniških programov.

Dodatno trdi da rudarjenje uporablja približno enako količino vitalnosti kot ameriške železnice na dizelsko gorivo. OSTP in Bidnova administracija sta močno obremenjeni z bojem proti podnebni trgovini in spoštovanjem Pariškega sporazuma.

Memorandum o delu, ki izhaja iz Pariškega sporazuma, se zavezuje k zmanjšanju pomoči sferi emisije za 04 % za 2030. Bistvene komponente OSTP v svoji datoteki, da če zvezne oblasti ne morejo sodelovati z voditelji na lokalni ravni, potem mora Bidnova administracija tiho uporabiti kazenske smernice in vladne odredbe, ki ukinjajo tako imenovano onesnaževanje, povezano z rudarjenjem PoW.

»Če bi bili ti ukrepi neučinkoviti pri ponovnem zmanjševanju učinkov, mora uprava tiho raziskati vladne ukrepe, kongres pa bi lahko po naključju in naključju naprava končala v mitološki zakonodaji,« zaključuje datoteka OSTP.

Oznake tega epa Bidnova uprava, rudarjenje bitcoinov, lokalno vreme, podnebna trgovina, kripto rudarjenje, kriptovalute, podatkovne komponente, poraba električne energije, poraba energije, izvršna ponudba, zvezni organi, licenčne smernice, rudarsko podjetje, onesnaževanje pri rudarjenju, delovni prostor znanstvene in tehnološke politike, OSTP, pariški sporazum, rudarjenje PoW, javna politika, datoteka, ocene, nasveti, znanost in tehnologija p, nivo povej, pregled, Beli dom

Kateri produkt ocenjujete v zvezi s trditvami OSTP o rudarjenju bitcoinov? Ali presodite, da se bo Bidnova administracija na to datoteko odzvala z zakonodajo in javnim redom? Dovolite nam, da razumemo, kaj ocenjujete o tej temi v spodnjih razdelkih za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja evidenc pri Bitcoin.com Records in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, izvorno kodo za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5, 720 članki za Bitcoin.com Records v zvezi z motečimi protokoli, ki se danes pojavljajo.

1489878983 Zasluge za sliko 2030: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Uredništvo opisujejo kreditno razvrstitev: Marlin 150 / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v informativne namene najenostavnejši. Zdaj ne gre vedno za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za razrešitev ali prodajo ali za nasvet ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne daje investicijskih, davčnih, ocenljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli spor, blago ali ponudnike in izdelke, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2030

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -