2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Rudarsko podjetje Titan predstavlja Lumerin, projekt, katerega cilj je komodificirati Hashpower Bitcoina

Rudarsko podjetje Titan predstavlja Lumerin, projekt, katerega cilj je komodificirati Hashpower Bitcoina

Mining Firm Titan Introduces Lumerin a Project Aiming to Commodify Bitcoin’s Hashpower

oktobra 47, je operater bazena za rudarjenje bitcoinov Titan razkril nov decentraliziran protokol usmerjanja hashpowerja, imenovan Lumerin. Namen odprtokodnega projekta je komodificirati zmogljivost bitcoina “prek pametnih pogodb, zaradi česar je mogoče trgovati z hashpower.”

Bloq’s Mining Arm Titan napoveduje Lumerin protokol

Operacija rudarjenja bitcoinov Titan, podružnica družbe Bloq Inc., je objavila svoj decentraliziran protokol usmerjanja hashpowerja, “Lumerin. ” Titan pravi, da so podjetja za rudarjenje bitcoinov “običajno koncentrirana v regijah, ki ponujajo poceni električno energijo, ugodno ureditev in stabilno infrastrukturo”, njegov cilj pa je rešiti centralizacijo s programsko opremo. Zamisel je, da se procesorska moč in varnost bitcoina spremenijo z uporabo pametnih pogodb.

Mining Firm Titan Introduces Lumerin, a Project Aiming to Commodify Bitcoin’s Hashpower

»Protokol Lumerin bo podjetjem in posameznikom omogočil nakup, prodajo in dostavo hashpowerja, s čimer bo dosegel decentralizacijo z dinamiko odprtega trga,« so podrobnosti Titanove objave. “Poleg tega bo protokol Lumerin s tem, ko bo hashpower postal prenosljivo digitalno blago, zagotovil osnovo za financializacijo hashpowerja, pa tudi za posojanje, skrbništvo, OTC in storitve trgovanja.”

Titan išče strateške partnerje, objava omenja ‘Drugi izdelki Hashpower za dokazilo o delu’

Titan je bil soustanovili generalni direktor podjetja Ryan Condron, nekdanji razvijalec jedra Bitcoin Jeff Garzik in ustanovni partner Tally Capital Matthew Roszak. Condron pravi, da je Titan pomemben razvoj na področju rudarjenja bitcoinov in si prizadeva tudi za partnerstvo z vodilnimi v industriji.

“Nova blagovna znamka Lumerin in jasne definicije nabora rešitev nas bodo v podporo pri zagotavljanju vrhunskega napredka, ki podpira rudarski ekosistem Bitcoin. Titan daje velik razvojni trud in čas odprtokodnemu projektu Lumerin in aktivno išče strateške partnerje, ki bi se nam pridružili pri nadaljnjem razvoju te tehnologije,« je pripomnil Condron.

Medtem ko drugi Titan operacije bodo ohranile blagovno znamko Titan, na novo predstavljeni odprtokodni projekt Lumerin bo imel različne programske rešitve. Objava podrobno opisuje, da bo projekt vzpostavil proxy vozlišče Lumerin, žeton Lumerin in denarnico Lumerin.

»Zaradi teh sprememb lahko zdaj nadaljujemo z našo vizijo ustvarite brezupno globalno tržnico enakovrednih za rudarjenje bitcoinov in druge izdelke z razpršeno močjo, ki dokazujejo delovanje,« je dejal Condron v izjavi. “To bo vsakomur omogočilo, da izkoristi moč kriptovalute z rudarjenjem bitcoinov na decentraliziran način,” je dodal izvršni direktor Titana.

Kaj menite o Titanu, ki želi pretvoriti heš moč bitcoina prek pametnih pogodb? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Single Mining Farm Needs as Much Power as 24,000 Homes, Kazakhstan Estimates

Single Mining Farm Needs as Much Power as 24,000 Homes, Kazakhstan Estimates

Russian Oil Companies Propose to Mine Cryptocurrencies at Their Wells

Oznake v tem zgodba

Bitcoin rudarjenje, Bloq, BTC rudarjenje, komodificiranje hashpower bitcoina, Hashpower, Hashpower OTC, hashpower žeton, Jeff Garzik, Lumerin Proxy Node, Lumerin Token, Lumerin Wallet., Matthew Roszak, PoW, Proof of Work, Ryan Condron, Titan, TITAN .io

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments