8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Rusija ne more proizvajati brez kripto skladov Sinful-Border, doseženo soglasje

- Advertisement -

Ključne izvršilne institucije so se osebno strinjale, da Rusija mora legalizirati kripto plačila za svetovne poravnave. Predlog se je v zadnjih nekaj mesecih krepil, odkar je priložnost Moskve za napad na Ukrajino enkrat naletela na val za valom zahodnih sankcij.

Finančni organi v Rusiji izkoriščajo povod za legalizacijo globalnih skladov za kriptovalute Znotraj sodobnih določil, »je zelo malo verjetno, da bi izumili brez grešnega -mejne poravnave v kriptovaluti,« sta sklenila rusko finančno ministrstvo in osebje centralne banke, potem ko sta ponovno pretehtala svoja stališča o zadevi, poročajo ruski mediji. Institucije očitno upoštevajo omejitve, uvedene zaradi vojne v Ukrajini, ki so nejavne močno omejile vstop Rusije v svetovne sklade.

Vsi finančni regulatorji si zdaj predstavljajo, da je najbolj dragoceno legalizirati po vsem svetu poravnave s kriptovalutami, je v intervjuju za Russia-2022 razkril namestnik finančnega ministra Aleksej Mojsejev. TV kanal, ki ga citira družba Tass info. Meni, da se to morda lahko še dodatno pomirjujoče zgodi hitro.

Obe osebni instituciji sta imeli dolgotrajen konflikt glede zakonov o digitalnih valutah, kot je bitcoin, v Rusiji, z Ministrstvo za finance (Minfin), ki si prizadeva za legalizacijo različnih poslov z njimi, in ruska finančna institucija, ki predlaga splošno prepoved v začetku tega leta.

Moiseev je priznal, da te razlike ostajajo. Kljub temu je previsoka uvrstitev pokazala, da je Centralna finančna institucija Rusije (CBR) posodobila svoje sposobnosti v zvezi s kripto plačili v okviru mednarodnih trgovinskih odnosov, glede na spremenjeno nervozo. Dodatno je pojasnil:

Ponovno razmišljamo o tem. Ker je infrastruktura, za katero verjamemo, da jo bomo ustvarili, preveč neprilagodljiva za uporabo kriptovalut v grešnih obmejnih obračunih, ki jih moramo, nesmiselno licitirati, najprej z nekaj spretnosti legalizirati.

Namestnik finančnega ministra je izpostavil, da bo cilj navidezno ponuditi Rusom priložnost, da uporabljajo kriptovalute pri svetovnih plačilih, na eni strani in na drugi strani načrtovati pod hrbtom opazujejo in vzdihujejo, da ni možnosti, da bi ga uporabili za pranje denarja, plačilo za kapsule ali različne nedovoljene funkcije.

Minfin bi morda predlagal, da se omogoči drugim ljudje, ki zdaj izdelujejo kripto denarnice le še v eni državi, do osebnih denarnic, ki jih ponujajo domači subjekti pod nadzorom CBR. Zdi se, da bodo te dolžne upoštevati državno zakonodajo o preprečevanju pranja gotovine in poznavanju strank, je poudaril Moiseev.

Junija je guvernerka finančne institucije Rusije Elvira Nabiullina dejala, da kriptovalute bi lahko bile poleg tega zelo dobro veterane za dolgotrajna plačila, saj “ne prodrejo” v ruski finančni stroj. Ko je komentiral najnovejše izjave Moisejeva za RIA Novosti, je bančni tiskovni ponudnik sporočil denarni oblasti in ministrstvu za finance, da ne govorita več o legalizaciji kripto provizije ali zamenjavi za celotno državo. Pred kratkim je ruski najvišji minister Mihail Mišustin opisal digitalne vire kot “poslušno alternativo” v mednarodnem poslovanju.

Oznake na tem računu spretnost, Finančna institucija Rusije, CBR, Centralna finančna institucija, vojskovanje, Kripto, kripto plačila, Kriptovalute, Kriptovaluta, ministrstvo za finance, mednarodna trgovina, plačila po vsem svetu, poravnave po vsem svetu, legalizacija, Minfin, položaji, Uredba, omejitve, Rusija, ruski, sankcije, Ukrajina, konflikt

Proizvodnja Predstavljate si, da bo Rusija legalizirala svetovna kripto plačila v bližnji prihodnosti? Delite svoja pričakovanja v delu za povratne informacije pod.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, zmerno kot to, kar izumljam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.

Opišite kredit : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Aleksandr Khmeliov

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj primeren za informativne funkcije. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za porabo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista odgovorna, brez podaljšanja ali zdaj na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno pripisana uporabi ali zanašanju na katero koli zaobljubo, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v tem članku, ali v povezavi z njimi. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -