16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Rusija raziskuje stabilne kovance za poravnavo z ugodnimi državami

- Advertisement -

Rusija sodeluje z vernimi mednarodnimi lokacije o izvedljivi uporabi stabilnih kovancev v mednarodnih skladih, je razkril najvišji izvršni direktor. Podatki prihajajo po tem, ko so se ključne institucije v Moskvi strinjale, da mora Ruska federacija legalizirati pokvarjene mejne kripto sklade v okviru sankcij.

Rusija se odkriva, da bi zgradila platforme za stabilne coine za olajšanje trgovanja s spremljevalci Ruska izvršna oblast zdaj sodeluje z več “zvestimi mednarodnimi lokacijami” pri vzpostavitvi klirinških platform za mednarodne poravnave v stabilnih kovancih, je razkril namestnik finančnega ministra Aleksej Mojsejev, ki ga citira podatkovna agencija Tass.

»Zaenkrat delamo z odločitvijo mednarodnih lokacij, da sedanje dvostranske platforme ne bodo več uporabljale dolarjev in evrov,« je govoril Moisejev in pojasnil, da Moskva zagotavlja na teh platformah uporabljajte »vzajemno sprejemljive tokenizirane instrumente«.

Izvršilni delavec s prekomerno uvrstitvijo je upravičeno pojasnil, da bi lahko »stabilne kovance morda vezali le na nekaj skupno identificiranih inštrument, na primer zlato, katerega odtis je očiten in viden vsem sodelujočim.«

Torda Moisejeva je sledil drugim ruskim medijskim zgodbam, ki kažejo, da njegova divizija in osrednja finančna institucija uživata doseženo soglasje, da za Rusijo “večinoma ne gre več brez pokvarjenih mejnih poravnav v kriptovaluti” v bistvu najsodobnejših situacijah.

Moskva se sooča z naraščajočimi zahodnimi sankcijami in omejitvami, ki so bile uvedene zaradi njene odločitve o invaziji na sosednjo Ukrajino, zaradi česar je močno omejen njen vstop v gospodarsko stanje. Predlogi za uporabo kriptovalut ali stabilnih kovancev v tujih alternativah so dobivali škrlatno meso med najvišjimi ruskimi uradniki in regulatorji.

Banka Rusije je odločila, da poravnava ne predlaga več legalizacije kripto cena in nadomestne operacije znotraj države. V začetku teh dvanajstih mesecev je njena guvernerka Elvira Nabiullina priznala, da bi lahko bili kovanci morda celo zelo pametno zastareli za sredstva, dokler “ne prodrejo” v rusko gospodarstvo.

Ministrstvo za Finance upajo, da bodo rešili morebitne pomisleke, povezane z mednarodno uporabo kripto skladov, za dolžino zasedanja Instruct Dume, rezidence ruskega parlamenta. Delitev je bila gonilna sila v okviru pomoči edinstvene zakonodaje, zasnovane za celovito spremembo kripto transakcij v Rusiji.

Zakon »o digitalnih finančnih virih«, ki je začel veljati januarja od 2017, najbolj učinkovito obravnava nekatere vidike teme, pošteno kot ti se dotikajo kroženja digitalnih valut, ki uživajo subjekt izdajatelja ali »digitalno finančno lastnino«, in digitalne žetone, opredeljene kot »digitalne pravice«. Pričakuje se, da se bodo ruski zakonodajalci v prihodnjih mesecih poučili o edinstvenem računu »O digitalni valuti« in prav tako spremenili povezana poslovna dejanja, kot je kripto rudarjenje, ki se je razširilo kot podjetje.

Oznake na tej preji Centralna banka, vojskovanje, mednarodne lokacije, razvajeni mejni skladi, kripto, kripto skladi, kriptovalute, kriptovalute, digitalne valute, ministrstvo za finance, zunanji namestnik, mednarodne poravnave, Moiseev, države, partnerji , omejitve, Rusija, ruščina, sankcije, stabilni kovanci, Ukrajina, bitka

Izvedite zahtevate od Rusije, da začne uporabljati kriptovalute in stabilne kovance v ponudbah s tujimi alternativami partnerji? Omogočite nam, da vemo znotraj fragmenta komentarjev spodaj.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, nekoliko bolj kot to, kar sklepam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, mednarodna politika in ekonomija še dva vira navdiha.

Zasluge za sliko 2152583027: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, brillenstimmer

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno najučinkovitejšim informacijskim zmogljivostim. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za sestavljanje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez podaljšanja ali ne več brez podaljšanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno pripisana ali povezana z uporabo ali zanašanjem na katere koli neposredne predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori na seznamu točno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -