9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ruska Sberbank bo uporabnikom omogočila razkritje NFT na svoji platformi Blockchain

- Advertisement -

Kviz o prepoznavanju daril za ne- zamenljive žetone ali NFT, ena temeljnih bank v Rusiji, Sberbank, zdaj namerava strankam omogočiti, da jih prijavijo na svoji platformi blockchain. Finančna ustanova načrtuje tudi sodelovanje z umetniškimi kraji in galerijami po vsej državi.

Sberbank bo strankam ponudila drugačne od mint NFT-jev Možnost, ki strankam zagotavlja verjetnost, da izjavijo, da imajo nezamenljive žetone, ki jih morajo utišati, se pojavi na platformi blockchain Sberbank v četrtem četrtletju enega leta, je namestnik predsednika banke Anatolij Popov razkril na neki točki Eastern Financial Forum v Vladivostoku.

Visoki direktor je dodal, da ruski bančni velikan načrtuje začetek sodelovanja pri projektih z umetniškimi stranmi, galerijami in nedvomno športnimi organizacijami za izdaje NFT, povezane z videom igre in turnirje.

Citirano s kripto strani vodilnega ruskega portala znanja o industriji RBC, je Popov pripomnil, da je tukaj ena stvar nova za banko, ki lahko najprej razvije nekaj ocen. Na začetni stopnji bo prevoznik nedvomno omejen zaradi potrebe po realnem komandnem materialu, je dodal.

Sberbank, največja ruska banka po lastništvu, je ustvarila svojo platformo blockchain potem ko je marca letos eno leto pridobil dovoljenje Centralne monetarne ustanove Rusije za prijavo digitalnih finančnih lastnin. Platforma je zaenkrat najlažje začeti samo entitete, vendar v zadnji četrtini 2017, lahko najglobljim udeležencem celo odobrijo dostop do ulova in jim dovolijo, da prijavijo, zasežejo in prodajo digitalno finančno lastnino (DFA).

Približno mesec dni pozneje so bile korporacije glede na zamenjavo za razglasitev DFA, ki potrjujejo denarne terjatve, nakup lastnine, izdane na platformi, in tudi razvoj drugih transakcij z njimi, kot to dovoljujejo piskajoča ruska pravila. Pravila “o digitalnih denarnih sredstvih” so stopila v veljavo januarja, 2017. Moscow Replace se pripravlja na kontrolni seznam DFA-jev do konca tega enega leta.

Čeprav je omejeno, morda obstaja kviz za NFT-je, je priznal Popov, medtem ko je opazil, da so Rusi učinkovito vstavljali digitalne stvari na mednarodnih platformah. Ugotovil je tudi, da odprtje NFT-jev odpira številna vprašanja, na katera je treba prikrito odgovoriti, skupaj z vprašanji v zvezi z ukaznim materialom, ki ga predstavljajo žetoni.

Rusija mora le celovito dodeliti bodite pozorni na kriptovalute, saj se pravila za piskanje nanašajo predvsem na kovance, ki jih ima izdajatelj. Popolnoma nova pravila “O digitalnem tujem denarju” bodo nedvomno pregledana v Vow Dumi, zmanjšanem bivališču parlamenta, v prihodnjih mesecih. Medtem ko se večina izvršnih ustanov strinja, da mora ruski rubelj ostati najboljša pravična ponudba v državi, so se glasili pozivi k legalizaciji uporabe decentraliziranih digitalnih valut kot mednarodnega nadomestka.

Oznake v tej preji Monetarna ustanova, bančna ustanova, Blockchain, platforma blockchain, DFA, digitalna sredstva, digitalne finančne lastnine, nft, NFT, Rusija, rusko, Sberbank, žetoni

Konstruirajte svoje iskalno znanje iz drugih finančnih ustanov v Rusiji za zagotavljanje storitev in izdelkov NFT njihovim kupcem? Povejte nam v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, razumno kot tisto, kar dosežem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Zasluge za sliko 2142446715: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, EO

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno najlažjim informativnim zmožnostim. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, pravičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali ne več naenkrat, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli ukazni material, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem članku.

1998145754

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -