6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ruska vlada omogoča območjem za zvišanje stroškov električne energije za rudarje kriptovalut

Ruska vlada omogoča območjem za zvišanje stroškov električne energije za rudarje kriptovalut

Russian Government Allows Regions to Raise Electricity Rates for Crypto Miners

Zvezna vlada v Moskvi je pooblaščena območja za izbiro lokalnih tarif električne energije za prebivalce, ukrep, ki lahko vpliva na rudarjenje kriptovalute doma. Podprta električna energija za gospodinjstvo v Rusiji je običajno poškodovana – končni način, vse do kovanja digitalnih valut v kleteh in garažah.

Območja v Rusiji, ki so dobila dovoljenje za prejemanje boljših stroškov za domače rudarjenje

Rusi, ki rudarijo kriptovalute na svojih domovih, bi morda lahko poiskali večja sklada za električno energijo kot rezultat reforme, ki regionalnim oblastem dovoljuje, da omejijo električno energijo, opremljeno z ugodnejšimi cenami. Prepustnica prihaja po tem, ko so lokalne komunalne službe zahtevale pooblastila za obveščanje vseh prebivalcev o mejnih vrednostih za količino subvencionirane električne energije na voljo, medtem ko se pritožujejo nad širjenjem rudarjenja kriptovalut v stanovanjskih območjih.

Notranja oprema večina kupcev lahko uživa, da plača več za porabo, ki presega te pragove, poroča vsakodnevno rusko industrijo Kommersant. Večina ruskih območij mora sprejeti nove cenovne sheme, z izjemo Krima je gradnja nizkocenovne električne energije že omejena na 74 kWh mesečno. Zvezna protimonopolna služba in Ministrstvo za vitalnost sta zagotovila, da je novo pokritost namenjena omejevanju “zloglasne porabe energije” in morda ne bi več povečala stroškov za večino odjemalcev.

Električna energija tarife za gospodinjstva v Rusiji ureja notify, ki jih uspešno vzdržuje pod ekonomsko upravičenimi ravnmi. Moč komunalne storitve popravijo razlikovanje z višjimi cenami za podjetja. V 2017 se pričakuje, da bodo podjetja plačala 240 milijard rubljev (konec 3,3 milijarde dolarjev) za financiranje tega ‘ dolgočasno subvencioniranje,« kažejo zapisi ruskega regulatorja energetskih trgov.

Po oceni, ki jo navaja Kommersant, skupna mesečna poraba zadnjega leta na gospodinjstvo v Ruski federaciji spremenila v približno 400 kWh . Okrogla 06 % domov v bivalnih blokih je zdaj všeč bolje kot 600 kWh mesečno.

Povsem nove spremembe odloka zvezne vlade bodo vsem drugim območjem poleg priključenega Krima omogočile izbiro uvedbe diferenciranih tarif za električno energijo. Spremembe prihajajo po tem, ko so se distributerji energije in oblasti v Irkutski regiji pritožili glede takoj naraščajoče izbire kripto farm v stanovanjskih stavbah.

Elektrika za gospodinjstva v Irkutsku, ki je bila poimenovana prestolnica kripto rudarjenja Rusije, stroški najbolj zanimivi 0.61 rubljev (0.$ ) na kWh, ko je pogosta tarifa v finalu Rusije 4.25 rubljev (skoraj 0 USD 12). V začetku decembra so mediji objavili, da je območno energetsko podjetje Irkutskenergosbyt prijavilo 61 letošnje tožbe proti rudarjem, ki živijo v stanovanju.

Rudarjenje je zagotovo eno od precej kripto povezanih ukrepi, ki so ostali, se začnejo predvajati v okviru zakonov »O digitalnih finančnih virih«, ki so januarja delno urejali ruski kriptoprostor. Med častniki v Moskvi so se vse več pozivali, naj to gledajo kot industrijo in ustrezno obdavčijo. To bi poleg tega omogočilo gospodarskim družbam, da rudarje podražijo za energijo, ki jo morajo kovati digitalne kovance. Delovna soseska, ki je obveščena o Red Duma, je pred kratkim opravila svojo prvo sejo, da bi se osredotočila na zakone o rudarstvu in drugih sektorjih v kripto industriji.

Oznake na tem računu

Potrošniki, kriptovalute, kripto kmetije, kripto rudarji, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovalute, odlok, električna energija, vitalnost, zvezna vlada, vlada, domovi, gospodinjstva, Irkutsk, rudarji, rudarjenje , Cene, stopnje, območja, Rusija, ruska, ruska območja, tarife, komunalne storitve, uporabnost

Prejmite vaše povpraševanje Ruska območja bodo dvignila cene električne energije za rudarje kriptovalut? Ponovite nas v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: »Biti pisatelj je to, kar sem, komaj kaj dosežem.« Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta svetovna politika in ekonomija še dva vira navdiha.

Bitcoin's Hashpower Remains High, Up 163% in 5 Months, Foundry USA Commands Top Mining Pool

Bitcoin's Hashpower Remains High, Up 163% in 5 Months, Foundry USA Commands Top Mining Pool

Zasluge za slike37672: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je za najbolj zanimive informativne aplikacije. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali pridobivanje nasveta za dvig ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali obkrožno, za kakršno koli propad ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi bila sprožena ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli kričeče materiale, blago ali podjetja, ki so navedena tukaj.

37672

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments