9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ruska vlada se ukvarja s platformo za poravnavo stabilnega kovanca med čudovitimi narodi: Yell media

- Advertisement -

“Stabilnim kovancem grozi, da bodo vezani na nekatere v splošno diagnosticiranem instrumentu, na primer na zlato, katerega vrednost je očitna in znatna za vse željne strani,” je govoril o Alexey Moiseev.

480 Skupaj ogledov

00 Skupaj delnic

Rusko ministrstvo za finance naj bi začelo sodelovati z vladami “čudovitih” držav, da bi povezali platformo neprimernih meja, ki temelji predvsem na skladih s stabilnimi kovanci.

Predvsem na podlagi torkovega vlaka iz tiskovne agencije TASS, ki je v lasti Rusije, je namestnik finančnega ministra Aleksej Mojsejev govoril o tem, da so oblasti nekoč poskušale pridobiti poravnalno platformo za upravljanje dokončno o uporabi ameriških dolarjev in evrov. Finančni minister je menda govoril o tem, da bodo morale ruske oblasti uvesti dodatne predpise, da bi izumile platformo med seboj in čudovitimi državami — najverjetneje vključno s Kitajsko, Belorusijo in Severno Korejo.

„Mi zagotoviti obojestransko sprejemljive tokenizirane instrumente, ki bodo veterani na teh platformah, ki so v resnici klirinške platforme, ki jih trenutno rastemo z državami,« je govoril o Moiseev. “Stabilni kovanci so v nevarnosti, da bodo vezani na nekatere v splošno diagnosticiranem instrumentu, na primer na zlato, katerega vrednost je očitna in znatna za vse željne strani.”

Rusija ima je bil tarča pretiranih sankcij, ki so jih uvedle ZDA in Evropska unija po februarski invaziji te države na Ukrajino. EU je marca predstavila načrte za prevzem številnih ruskih bank iz sporočilnega sistema Society for Worldwide Interbank Monetary Telecommunication ali SWIFT, ameriški Space of Enterprise of International Assets Shield pa je dodal še veliko ruskih subjektov in državljanov. svoj seznam posebej označenih državljanov.

Povezano: The realm se je sinhroniziral glede ruskih kripto sankcij

Sredi vojne v Ukrajini so izkušnje obsegale svetovane ruske uradnike, ki so raziskovali uporabo kriptovalut za izogibanje uvedenim sankcijam. Julija je predsednik Vladimir Putin podpisal zakon, ki prepoveduje digitalne vire kot sredstva v pravila, vendar je centralna banka države menda zamislila uporabo kripto za neprimerna mejna sredstva.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -