8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ruska zakonodaja pravi, da račun daje podjetjem manevrski prostor pri izvajanju kriptovalut na mednarodni ravni

- Advertisement -

Ministrstvo za finance upravičeno pravi, da lahko prihajajoči račun le zagotovi lokalno infrastrukturo, ki podjetjem omogoča menjavo uporabe kriptovalut v globalni zamenjavi za njihovo zelo varno.

555 Skupaj ogledov

480 Skupni deleži

Zakonito rusko ministrstvo za finance je opremilo nova dejstva s parom računov za digitalne valute, ki je trenutno v pripravi.

Račun predstavlja lokalno infrastrukturo za naselja in zakon o rudarjenju , vendar bo veliko dejstev pobegnilo, da bodo podjetja lahko delala na svojem zelo varnem, je v ponedeljek izjavil vodja oddelka za denarno kritje ministrstva za finance Ivan Čebeškov na okrogli mizi, ki jo je gostila Svetovna gospodarska zbornica Rusija v Moskvi. Interfax je citiral Chebeskova, ki je izjavil:

“Ni več v celoti določeno, katera naprava bi morda dobro dobro dobro po možnost še vedno regulirana, zato podjetjem s tem računom dajemo možnost, da plačajo s kriptovaluto, vendar s tem, katere kriptovalute bodo prejšnje, enostavne metode barantanja z nasprotnimi strankami, s katerimi mednarodnimi lokacijami je to lahko tudi zgolj namen — vse to prepuščamo podjetniki.” Dne sept. , ruski vrhovni minister Mihail Mišustin je ministrstvu za finance, centralni denarni instituciji Rusije, ukazal zvezni Davčni nosilec, zvezni nosilec monetarnega nadzora ali Rosfinmonitoring in ruski zvezni varnostni nosilec (FSB), da dosežejo spodbudo k soglasju do decembra 19 o zakonodaji, ki ureja izdajo, obtok, rudarjenje in uveljavljanje kriptovalut pri globalnih poravnavah. Navodilo visokega ministra ni uspelo podaljšati do domače vadbe kripto.

Chebeskov je izjavil, da sta Ministrstvo za finance in Centralna denarna institucija sprožila nove razprave o zakonu o kriptovalutah, kar pojasnjuje, in da trenutno obstaja več drugih besedil računa. Rudarstvo se je nekoč omenjalo posamezno in »domišljija in predvidevanje« podjetij z rudarjenjem je »še bolj povezana« kot z naselji.

Povezano: Moskovska alternativa je združljiva, neprimerna za trgovanje s kripto, pravi ruski zakonodajalec

Ministrstvo za finance in Centralna monetarna ustanova Savor dolgotrajno ni strinjal o zgolj prostoru kriptovalute v ruskem finančnem sistemu, pri čemer je Centralna denarna institucija najprej ostro nasprotovala izvajanju kriptovalute za plačila. Po drugi strani pa se je prostor finančne institucije počasi krčil, saj so se sankcije, uvedene februarja po ruski invaziji na Ukrajino, začele uveljavljati.

Objava 5. septembra je pokazala, da bo po dolgotrajnem premisleku centralna denarna institucija provokativna in privolila v izvajanje kriptovalute v globalni zamenjavi. Mišustin je pozitivno govoril o uporabi kriptovalute pri globalni zamenjavi, potem ko je Iran dovolil uporabo kriptovalute za uvozna plačila.

93600

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -