24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Ruske oblasti dobro pozivajo k legalizaciji rudarjenja “takoj, ko si to morda morda celo predstavljate”

- Advertisement -

Kvote in dodelitve rudarskih operaterjev morajo biti prostor regionalne oblasti, ne zvezne, pravi namestnik ministra.

83603 Skupni ogledi

56 Skupaj delnic

Namestnik ruskega ministra za vitalnost Evgeny Grabchak je predlagal odpravo močnega vakuuma okoli rudarjenja kriptovalut v državi in ​​uvedbo očitnih predpisov. Ta trditev nadaljuje najnovejšo naglico olajšanja za kripto industrijo med častniki številnih držav.

Grabchak, ki je v soboto v Irkutsku govoril na prvi nacionalni konferenci odločnih rudarjev kriptovalut, je znan po tem, da je uvedel regulativni okvir za to področje čim prej, da bi morda morda verjetno si celo predstavljajte:

“Zaradi trdnega vakuuma je skrb za to etažno lastnino in prostor očitno sofisticirano. smernice športa.Ta trden vakuum mora biti takoj ko bi si to morda morda celo predstavljali. Če se odločimo za neko tehniko, ki se bo kopičila ob tej vaji, in nimamo drugih alternativnih predlogov v tihi aktualnosti, moramo ves čas uvajati trdno zakonodajo in v regulativni okvir dodati prepričanje o rudarstvu.”Namestnik ministra je dodatno predlagal, da je tudi milje preudarno dovoliti regionalnim oblastem – ne njihovim zvezni partnerji — razporedite spletna mesta za rudarjenje in to, da bi si morda morda celo predstavljali energetske kvote. »Morda ga je treba sinhronizirati s predlogi razvoja območij in načrti drugih industrijskih sektorjev,« je dodal.

Grabchakov govor postavlja rudarjenje v Rusiji v neposredno strateško perspektivo. Poleg tega je izrazil svoje neverje v spretnost trga, da pazi na količino in alokacijo rudarskih operaterjev. marca 21, podpredsednik vlade Aleksandr Novak je priznal da je “milje tudi praktično” legalizirati rudarjenje.

Povezano: Ruska osrednja finančna institucija gre v boj: Je kriptovaluta prijatelj ali sovražnik?

Te izjave nadaljujejo serijo izrečenega olajšanja za kripto industrijo po nepričakovanem napadu Centralne monetarne institucije Rusije (CBR), ki je januarja pozvala k popolni prepovedi rudarjenja in podpore trgovanju.

Marca, delovna soseska, ves načrt, v katerem je med Dumo ali spodnjim zborom parlamenta, znan kot “očitni zakon industrije digitalnih sredstev” kot najbolj fantastičen doseg za zmanjšanje tveganj, povezanih s sprejetjem kriptovalut v državi.

83603

83603

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -