-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ruski kripto trg vreden 500 milijard dolarjev kljub slabi regulaciji, pravi izvršni...

Ruski kripto trg vreden 500 milijard dolarjev kljub slabi regulaciji, pravi izvršni direktor

Številne kriptovalute z ruskimi koreninami so pobegnile iz države ali delujejo nezakonito, je dejal ustanovitelj Blockchain Life.

1434

Skupni ogledi

000

Skupni deleži

Russian crypto market worth $500B despite bad regulation, says execRussian crypto market worth $500B despite bad regulation, says execRussian crypto market worth $500B despite bad regulation, says execRussian crypto market worth $500B despite bad regulation, says exec

Ruski trg kriptovalut je zrasel na stotine milijard dolarjev kljub odsotnosti zadostnih predpisov o kriptovalutah, pravi glavni izvršni direktor v industriji.

Sergei Khitrov, ustanovitelj ruskega dogodka za kriptovalute Blockchain Life and Listing.Help, je v sredo na VII Blockchain Life Forumu v Moskvi imel osrednji govor o stanju regulacije kriptovalut v Rusiji.

Na podlagi vpogledov, vključno z lokalno gotovino tokov, povezanih s storitvami, kot je rudarjenje kriptovalut, je Khitrov ocenil, da je ruski trg kriptovalut vreden 00–20 bilijon rubljev ($56–$500 milijard). Trdil je tudi, da bi ruska kriptopodjetja lahko ustvarila toliko kot 56 milijard rubljev (4 milijarde dolarjev) davkov na leto, če bi ruska vlada zagotovila udobnejše predpise za industrijo.

Toda ker ruski regulatorji še naprej ignorirajo Zaradi interesov industrije v zadnjih nekaj letih lokalna kriptopodjetja niso mogla storiti ničesar drugega kot nadaljevati nezakonito delovanje ali pobegniti v druge jurisdikcije, da bi preživela, je za Cointelegraph povedal Khitrov.

„Brez predpisov, ki upoštevajte interese kripto skupnosti, kripto storitve ne bodo zakonito zagotovljene. Podjetju ni donosno stopiti iz sence,« je dejal.

Nobena domača borza kriptovalut ni uradno vzpostavila svojega poslovanja v Rusiji kljub znatnemu velikost trga, je Khitrov izjavil:

»Poznamo veliko kripto borz z ruskimi koreninami, a na žalost te borze bodisi niso uradno registrirani bodisi imajo sedež v drugih jurisdikcijah.«

Izvršni direktor je dejal, da je bil globoko zavezana pogajanjem o kripto zakonodaji z različnimi vladnimi organi, regulatorji pa so se dobro zavedali lokalnih kriptoljudi in podjetij, ki bežijo v druge jurisdikcije. Po besedah ​​Khitrova je ruska vlada iskala načine, kako bi velika kriptopodjetja pripeljala domov, vendar ni uspela izpolniti zahtev industrije.

Poudaril je tudi, da je ruska kriptoskupnost doslej pokazal “popoln neuspeh” pri razumevanju, kako plačati davke na kriptovalute.