20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ruski kritik Bitcoin pravi, da bi BTC kupil za 100 rubljev

Ruski kritik Bitcoin pravi, da bi BTC kupil za 100 rubljev

Eden največjih kritikov Bitcoinov, ruski uradnik Anatolij Aksakov, je dejal, da želi Bitcoin kupiti pred prepovedjo, vendar je bila cena previsoka.

3126 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Russian Bitcoin critic says he would have bought BTC for 100 rubles

Anatolij Aksakov, član ruske državne dume in ključni tiskovni predstavnik zakonodaje o kriptovalutah v državi, je zatrdil, da nikoli ni bil lastnik nobenega bitcoina (BTC).

Aksakov je dejal, da nima nobenega bitcoina in verjetno ne bo, saj je vlada uradnikom prepovedala nakup kripto, poroča lokalna tiskovna agencija TASS v četrtek.

Uradnik je še dejal da je bil pripravljen kupiti nekaj Bitcoinov kot naložbo, preden je prepoved začela veljati lani. Vendar je menil, da je bila takrat cena previsoka:

“Želel sem kupiti samo zato, da bi kopičijo. Toda Bitcoin se je že preveč povečal in bil sem razburjen zaradi porabe denarja. Če bi stal 100 rubljev, bi ga kupil. “

V intervjuju je Aksakov tudi trdil, da Bitcoin zaradi izjemne volatilnosti ne bi smel biti na voljo nekvalificiranim vlagateljem. Dotaknil se je tudi razvoja ruskega režima davka na kripto, pri čemer je opozoril, da se poročila o kripto davkih trenutno pripravljajo prostovoljno, saj je osnutek zakona, ki bi poročanje postavil kot obvezno, šele prvič obravnavan v parlamentu.

Aksakov je glavni ruski finančni uradnik, ki je predsednik odbora ruske državne dume za finančne trge in član nacionalnega sveta za banko Banke Rusije. Aksakov se je izkazal kot pomemben kritik Bitcoinov in lani napovedal, da BTC nima prihodnosti.

Pripombe Aksakova prihajajo kmalu po tem, ko je druga regulativna pobuda predlagala delno odpravo prepovedi plačevanja kripto plačil konec maja. Država je prepoved uradno uveljavila januarja kot del svojega glavnega zakona o kriptovalutah „O digitalnih finančnih sredstvih.“

Prejšnji članekBitcoin se približa $ 40K med opozorilom, da se bo cena BTC popravila, preden se bikovski trg nadaljuje
Naslednji članekPolitike ruskih centralnih bank Tinkoffu preprečujejo, da bi ponujal kripto trgovanje, pravi izvršni direktor

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments