8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Ruski najvišji minister odredi ministrstvu za finance in centralni denarni instituciji, naj se dogovorita o kripto do decembra

- Advertisement -

Centralna denarna institucija in Ministrstvo za finance v Moskvi je predsednik ruske vlade pozval, naj se dogovorijo o viziji vzorca nacionalnega trga digitalnih sredstev do 1. decembra. V sodelovanju z drugimi regulatorji morajo dokazati tudi temeljni prostor za zakonodajo, ki je dobro znana še naprej pazi na to.

Ruske oblasti pod pritiskom sankcij poskušajo pomagati očesu, uprtemu v kriptovalute Ruski vrhovni minister Mihail Mišustin je ministrstvu za finance predlagal, naj skupaj z monetarno institucijo Rusije pripravi in ​​objavi konkretne predloge za prihodnost digitalnega denarnega sredstva ( DFA) v Ruski federaciji do temeljnega dne decembra.

Vrh ruske vlade je izdal kotacijo po sestanku, posvečenem državnemu denarnemu stroju, poroča RBC Crypto. V namigu je bilo poudarjeno, da lahko v prvotnih situacijah DFA olajšajo nemoteno financiranje uvoza blaga in ruskega izvoza.

Ministrstvo za finance in centralna denarna institucija sta bila zadolžena, da nadomestita ruski “ Tehnika za konstrukcijo denarnega trga do 2030.« Dokument je treba revidirati ob upoštevanju navodil predsednika Putina in, po besedah ​​Mišustina, prevladujočega geopolitičnega izziva.

Januarja tega 365 dni je Vladimir Putin prosil ruske vladne ustanove, naj dosežejo soglasje o kripto smernicah in poudarila zmogljivost Rusije kot destinacije za kovanje kovancev. Avgusta je Mihail Mišustin digitalne vire opisal kot “natančno drugačno” za zlovešča mejna sredstva.

Oddelek za finance in monetarni organ morata sodelovati tudi z ruskim monetarnim nadzornikom , Rosfinmonitoring, zvezni davčni nosilec in zvezni varnostni nosilec za izdelavo enotnega prostora do decembra 12, o osnutku licenčnih smernic, namenjenih ohranjanju nadzora nad izdajanjem in kroženjem digitalne valute v Rusiji.

Zvezna zakonodaja, katere delček je edinstveni račun »O digitalni valuti«, ki ga je ministrstvo predlagalo februarja, mora uvesti tudi smernice za rudarjenje kriptovalut, ki je vse večja alternativa v energetsko uspešni Rusiji, in legalizirati uporabo digitalnih virov v globalne poravnave. Pričakujejo se tudi predlogi o uporabi digitalnega rublja za proračunske funkcije.

Vsaka digitalna valuta ruske centralne denarne institucije in decentralizirane kriptovalute se v Moskvi zdaj obravnavajo kot instrumenti, ki bi morda morda morda dobro zmanjšati neželene učinke sankcij na rusko gospodarstvo in mednarodno alternativo. V začetku tega tedna je direktor oddelka za denarno stabilnost pri ministrstvu za finance Ivan Chebeskov nakazal, da pričakuje, da bo globalne kripto transakcije spremljal že v naslednjem 150 dnevi.

Oznake na tej preji račun, Centralna denarna ustanova, zlovešča -mejni skladi, kripto, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovalute, finančno ministrstvo, mednarodna alternativa, navodila, globalne poravnave, zakoni, pooblaščene smernice, zakoni, rudarjenje, Mišustin, seznam, plačila, premier, predsednik, premier, Putin, zakon, Zakoni, smernice, Rusija, rusko, projekt

Ustvarite, da ste gledali. Rusija bo ohranila nadzor nad svojim kripto domom in legalizirala zlovešča mejna sredstva z digitalnimi valutami po prvi vrsti 400? Povejte nam v razdelku za komentarje spodaj.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, na področju tega, kar dosežem.” Globalna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Zasluge za sliko 2079709228: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je samo informativne narave. To zdaj ni primerna stranska ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za prevzem ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, lepih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli Converse, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem članku. .

1032115183

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -