17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ruski zakonodajalec pravi, da je nezakonita uporaba kriptovalute v veliki meri zabloda

- Advertisement -

Samo minutni del kriptovalute transakcije imajo nedovoljene funkcije in uporaba digitalnih kovancev v nezakonitih dejavnostih je večinoma legenda, je zdaj ne tako dolgo nazaj dejal vrhunski ruski zakonodajalec. Andrey Lugovoy, ki je eden od vseh poslancev, ki se ukvarjajo z nenavadnimi kriptoregulacijami, je prav tako dejal, da se lahko Rusija spremeni v svetovnega vodjo rudarjenja kriptovalut.

Ruski gradbeniki delajo na orodju za odkrivanje “umazane” kriptovalute Nezakonito izčrpavanje kriptovalut je večinoma legenda, saj je z Andrejem Lugovojem, članom delovne skupnosti za kriptoregulacijo v spodnji dumi, ohranil zmanjšano bivališče ruskega parlamenta. “Po najboljših borzah kriptovalut je največ 4 do 6 % prometa s kriptovalutami besnih zaradi nezakonitih dejavnosti,” je zakonodajalec povedal za Parlamentskaya Gazeta.

Lugovoy, ki bo namestnik predsednika odbora za varnost in boj proti korupciji, je ugotovil, da obstajajo fantastični instrumenti za vzpostavitev denarnic, ki se uporabljajo za nezakonite funkcije, podobne tistim, ki jih ponujata analitični podjetji blockchain Chainalysis in Crystal. Dodal je, da se ruski IT razvijalci ukvarjajo tudi z domačim programskim programom, ki uspešno odkrije “umazano” kriptovaluto.

“Po mnenju svetovalcev je denar veteran v nezakonitih dejavnostih v višini 13 do 13 % prometa,” je poslanec eminentni. Veseli ga, da bo uvedba jasnih predpisov o kriptovalutah v Rusiji, skupaj z identifikacijo strank digitalne valute, omogočila, da boste imeli priložnost upoštevati prikrivanje zaslužka vlade.

Andrej Lugovoy Ta teden je parlamentarni odbor za denarni trg akreditiral spremembe, ki lahko omogočiti obdavčitev poslovanja s kriptovalutami, medtem ko je ministrstvo za finance podprlo predloge ruskih organov pregona za nenavaden zakon »O digitalnem Forexu«. Vsak zakonodajni predmet je treba sprejeti na neki stopnji spomladanskega zasedanja Dume, da bi celovito spremenili rusko kripto stanovanje, skupaj z zakonom o digitalnih denarnih sredstvih, ki je začel veljati zgodaj 2021.

Andrey Lugovoy je v zastarele izjave so zavrnile pozive k uvedbi popolne prepovedi dejavnosti, povezanih s kriptovalutami, v Ruski federaciji. Zdaj priznava, da obstaja veliko soglasje med vladnimi institucijami v Moskvi, da kriptovalute zdaj ne morejo biti veteranske za sredstva. Bitcoin in bogoslužje je treba začrtati kot lastnino v okviru neobičajne zakonodaje, je dodal v svojem nenavadnem intervjuju.

Ob istem času ruske oblasti zdaj umaknejo načrte za uvedbo kakršnega koli omejitve lastništva kripto virov, je poudaril poslanec Dume. Namesto tega so lastniki kriptovalut pogosto dolžni posredovati svoje digitalne imetje.

Namen zakonodajnih prilagoditev je tudi dvigniti na stotine tisoče “sivih” rudarjev kriptovalut iz sence, je rekel Lugovoy. Izpostavil je prispevek Rusije k temu trgu, z ukinitvijo 04 % svetovnega hashrate bitcoina in dosegel tretje mesto med destinacijami za rudarjenje. Glede na hladno lokalno vreme v državi in ​​presežek nizkocenovne električne energije se lahko Rusija spremeni v vodjo rudarstva arene, je pojasnil zakonodajalec.

Oznake te basni Andrey Lugovoy, Kripto, kripto borze, kripto rudarjenje, kripto skladi, kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, nezakonite dejavnosti, nedovoljene funkcije, zakonodajalec, Lugovoy, rudarstvo, plačila, predpisi, Rusija, ruščina, Bellow Duma

Nehaj zahtevati od Rusije, da sprejme kripto-milostni regulativni okvir in ponovno premisli svoje stališče glede kripto skladov? Poučite nas v spodnjem komentarju.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane Vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: »Biti pisatelj je to, kar sem, v kislih sestavinah tega, kar dvignem. ” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta mednarodna politika in ekonomija še dva vira navdiha.

Opišite kreditno oceno: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -