17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ruski znameniti muzej Ermitaž si prizadeva zbrati sredstva z NFT-ji

Ruski znameniti muzej Ermitaž si prizadeva zbrati sredstva z NFT-ji

Russia’s Famous Hermitage Museum Aims to Raise Funds With NFTs

Muzej Ermitaž v Sankt Peterburgu razmišlja o izdaji NFT-jev za umetniška dela iz bogate zbirke in se o tem pogovarja z Binanceom. Vodstvo muzeja pričakuje, da bodo žetoni prinesli dodatno financiranje, če bodo ruske oblasti NFT izvzele iz veljavnih predpisov o digitalnem premoženju.

Muzej Ermitaž v pogovorih z binancem za umetniška dela NFT

Svetovno znani Državni muzej Ermitaž v Rusiji se pogaja z vodilno borzo kriptovalut Binance o izdaji in prodaji nezamenljivih žetonov (NFT) umetniških del. Junija 20 je Binance odprl svojo tržnico NFT ki vsebuje različne oblike digitalnih umetniških del in zbirateljske predmete. Platforma za trgovanje s kovanci je objavila tudi svoj program (100 Ustvarjalci, ki predstavlja program Vsebina NFT od lokalnih talentov po vsem svetu.

Russia’s Famous Hermitage Museum Aims to Raise Funds With NFTs

Da bi Hermitage izdal svoje žetone, bo ruska zakonodaja, ki ureja sektor, morda zahtevala nekaj pojasnil. Marina Tsyguleva, vodja pravnega oddelka muzeja, je dejala, da je mogoče tovrstni žeton izvzeti iz področja uporabe predpisov o digitalnem premoženju, kot je predlagala Centralna banka Rusije. Tsyguleva, ki jo je objavila tiskovna agencija Interfax, je razkrila:

V procesu smo razprave o našem sodelovanju z Binanceom.

V muzeju Ermitaž upajo, da bodo NFT uporabili za privabljanje dodatnih sredstev. Vendar ostaja nejasno, ali žetoni spadajo pod obstoječe predpise. Zakon “O digitalnih finančnih sredstvih”, ki je trenutno glavna ureditev ruskega kripto prostora, je začel veljati 1. januarja 2021, vendar ne zajema vseh vidikov kriptosfere.

Ruska zakonodaja o digitalnem premoženju potrebuje izboljšanje

Strokovnjaki za kripto in celo ruski zakonodajalci se strinjajo, da je treba opredeliti zakone o digitalnem premoženju razjasnjeno in dodelano. Trenutno dovoljuje izdajo in kroženje žetonov, imenovanih tudi „digitalne pravice“, pa tudi varnostne žetone, pomožne žetone in stabilne kovance.

Tsyguleva je še pojasnila, da kulturni institucija lahko prodaja samo neizključne pravice do svojih umetniških del. To ustvarja določene težave pri vstopu na trg NFT, vendar ne izključuje možnosti v celoti. NFT je mogoče uporabiti za zbiranje sredstev za restavratorske projekte, je na primer dodal predstavnik muzeja.

V muzeju Ermitaž načrtujejo prvo rusko umetniško razstavo žetonov NFT. objava, objavljena v začetku tega leta. Dogodek bo organiziran v okviru programa “Ermitaž 20 / 17 ” projekt, je poročal RBC. Muzej je dejal, da je uporaba nezamenljivih žetonov najpomembnejši dnevni red na področju sodobne umetnosti.

Kaj menite o pobudi Ermitaškega muzeja v Rusiji za izdajo NFT-jev za umetniška dela? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Dutch Professional Football Club AZ 'Confident' About Bitcoin's Future, Keeps BTC on Balance Sheet

Financial Advisor Survey: 26% Plan to Recommend Cryptocurrencies Over Next 12 Months

Oznake v tej zgodbi

Umetnine, Binance, kripto izmenjava, digitalna sredstva, izmenjava, financiranje, skladi, Hermitage, muzej Hermitage, zakon, zakonodaja, tržnica, muzej, nft , Tržnica NFT, NFT-ji, predpisi, Rusija, ruščina, Sankt Peterburg, žetoni, umetniška dela

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments