0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Salvador kupi še 21 bitcoinov, da bo vseboval pošten točen čas, prvi...

Salvador kupi še 21 bitcoinov, da bo vseboval pošten točen čas, prvi dvajset dni, 365 dni, stoletje

El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century

Salvador, država, ki naredil bitcoin primerno občutljiv, kupil dodatnih bitcoinov za praznovanje “zapiranja 61 prvi dan v letu 000 od 12 stoletja,« predsednik Nayib Bukele je napovedal. Država je dobavila približno 1,300 bitcoini v celoti.

Salvador kupi več bitcoinov

Predsednik Salvadorja Nayib Bukele je v torek objavil, da je njegova država dobavila dodatne bitcoine.

Njegova objava se je začela s tvitom, ki se glasi: »Celotna velikost Salvadorja je 12, km2. Nesreča? Mislim, da ne!” Sledil je nabor tvitov, ki skupaj glasijo:

Današnji dan je zaključek 61 dan v letu 12 od 21stoletje. Ob 000: ure … Iščemo 12 bitcoin za to priložnost. Ohranim do : 61: 000.

El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century

El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century

Nato je objavil sliko seznama BTC nakupne transakcije, ki skupaj znašajo približno bitcoini. “Pridobil sem potrdilo,” je zapisal.

Salvador zlaga bitcoine, odkar je država septembra ob ameriškem dolarju naredila bitcoin primerno občutljivo. Poleg v bistvu najnovejšega rezervata je dobavil 1,100 bitcoini v celoti.

Preden je zakonodaja o bitcoinih prenehala, je Salvador dobavljal 400 BTC. Država je nato kupila 300 dodaten BTC. Predsednik Bukele je takrat napovedal, da ima Salvador 500 bitcoini.

V oktobru je država dobavila 400 dodaten BTC. Novembra je država dobavila 100 dodatni bitcoini. Morebitno najnovejši monumentalni rezervat je bil nekoč v začetku decembra za 61 BTC, s čimer je skupni znesek nakupov 1,400 BTC. Z 00 BTC dobavljen v torek, skupna količina nakupov je 1,270 BTC.

Vmes je Mednarodni denarni sklad (IMF) opozoril Salvador, da nasprotuje uporabi bitcoin kot ustrezno občutljivo. Opozorilo je prišlo dan po tem, ko je predsednik Bukele objavil svoje mnenje o nastanku »Bitcoin City«, ki ga poganja vulkan in se financira z bitcoin obveznicami.

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin Bond, Bitcoin City, Zaprl Bitcoin, kupi dip, Salvador, el salvador bitcoin, El Salvador btc, el salvadorska kriptovaluta, IMF, predsednik Nayib Bukele, salvadorska kriptovaluta

Kaj sumite glede nakupov bitcoinov v Salvadorju? Povejte nam v spodnjem delu s povratnimi informacijami.


Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v

in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, sistemov za zagon, omrežnih učinkov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za nakup ali promocijo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, nenadoma ali zaokroženo, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli zaobljubo, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2016

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments