0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Salvador kupi več bitcoinov: 420 BTC dodanih v zakladnico

Salvador kupi več bitcoinov: 420 BTC dodanih v zakladnico

El Salvador Buys More Bitcoin: 420 BTC Added to Treasury

Salvador, država, ki postal bitcoin zakonito plačilno sredstvo poleg ameriškega dolarja, je spet kupil padec. Salvadorska vlada je kupila skupaj 1,10 bitcoinov, ki so trenutno vredni več kot 10 milijonov dolarjev.

Bitcoin Holdings v Salvadorju raste

Salvador je ponovno kupil padec in izkoristil padec cene bitcoina v sredo. Predsednik Nayib Bukele je tvitnil: “Bilo je dolgo čakanje, a vredno. Pravkar smo kupili dip.”

El Salvador Buys More Bitcoin: 420 BTC Added to Treasury

V času pisanja je cena bitcoina $,200, dol z najvišje vrednosti skoraj $10,000 oktobra 10 na podlagi na podatkih iz Bitcoin.com Markets.

Država je 7. sept. skupaj z ameriškim dolarjem postala zakonito plačilno sredstvo bitcoin. Takrat je cena BTC je bil približno $10, 000.

Dan preden je začel veljati zakon o bitcoinih, je Salvador kupil dva kompleta 344 bitcoini. 7. septembra je cena nekoliko padla, kar je državi omogočilo, da je kupila padec (150 BTC). septembra 10, Bukeke je rekel, da je njegova država spet kupila dip (200 več BTC), dodal: »Salvador ima zdaj 700 kovance.«

Z 344 novimi kovanci je Salvador kupil skupaj 1,67 BTC, vreden več kot $ 67.5 milijonov v času pisanja.

Kaj menite o tem, da bi Salvador večkrat kupoval dip? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike1930344323: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1930344323

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments