2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Salvadorski ekolog trdi, da se bo rudnik Bitcoin, ki ga poganja vulkan...

Salvadorski ekolog trdi, da se bo rudnik Bitcoin, ki ga poganja vulkan Nayib Bukele, “končal v okoljski katastrofi”


Vodilni ekolog Salvadorja Ricardo Navarro meni, da se bo rudarjenje bitcoinov z vulkanom ali geotermalno energijo »končalo z okoljsko katastrofo«. Navarro verjame, da geotermalna energija stane več kot nafta, in meni, da je odločitev tisočletnega predsednika Salvadorja Nayiba Bukeleja vprašljiva.

Salvadorski ekolog Ricardo Navarro sprašuje o podjetju Bitcoin City, ki ga poganja vulkan svoje države

V drugem tednu junija je predsednik Salvadorja Nayib Bukele povedal javnosti da je latinskoameriška država načrtovala rudarjenje bitcoina (BTC) z energijo, ki izvira iz vulkanov, ki se nahajajo v državi. Konec septembra je Bukele delil videoposnetek začetne gradnje objekta za rudarjenje bitcoinov, ki ga poganja vulkan v Salvadoru. Zdaj je predsednika in njegovo vlado kritiziral vodilni Salvadorski ekolog Ricardo Navarro.

Vodilni ekolog Salvadorja Ricardo Navarro, okoljevarstvenik, ki meni, da so nedavni koncepti bitcoina salvadorskega predsednika Nayiba Bukeleja vprašljivi.

Salvadorski ekolog je pojasnil sodelavcu Telegrapha Simeonu Tegelu da razvijanje ‘Bitcoin City’ ob vulkanu ni smiselno. “Govoriti o gradnji tega mesta ob vulkanu je kot misliti, da si bogat, ker živiš poleg banke,” je dejal Navarro. Navarro je tudi podrobno opisal, da je geotermalna energija še vedno drag podvig in ne bo veliko boljša od uporabe virov nafte. Navarro vztraja:

​​​Geotermalna energija še vedno stane več kot nafta, sicer bi že ga uporabljajte več. Kar se bo na koncu zgodilo je, da bomo samo kupovali več nafte.

Salvadoran Ecologist Claims Nayib Bukele's Volcano-Powered Bitcoin Mine Will 'End in Environmental Disaster'

Navarro vztraja, da Bukele res ne Razumeti, kaj se dogaja z energetskimi razmerami’

Navarro je zaskrbljen zaradi posledic tako imenovane svetovne podnebne krize. Ekolog vodi nevladno organizacijo CESTA (Salvadorski center za ustrezno tehnologijo) in je pred kratkim novembra

o tej temi razpravljal s sodelujočim avtorjem Politico Bjarke Smith-Meyer. .

Pogled iz zraka na objekt za rudarjenje bitcoinov, ki ga poganja vulkan, v Salvadorju.

Takrat je Navarro zavrnil idejo o objektu za rudarjenje bitcoinov, ki ga poganja vulkan saj iskreno verjame, da bo objekt zahteval več energetskih virov kot le geotermalna energija. »Imam vtis, da Bukele v resnici ne razume, kaj se dogaja energetsko stanje,” je novinarju povedal Navarro. “To bo zagotovo zapletlo … povpraševanje.”

Navarro tudi trdi, da bi okolje digitalne valute v Salvadorju lahko pritegnilo mamilarske gospodarje. Salvadorski ekolog pravi, da je bil zakon o razpisih za bitcoin pospešen in izveden brez razprave. »Če imaš kaj dobrega za promocijo, to predlagaš, razpravljaš in potem podaš svoje argumente. Toda pri bitcoinih ni bilo tako,« je poudaril Navarro Smith-Meyerju.

Oznake v tej zgodbi

Rudnik bitcoinov, rudarjenje bitcoinov, Bjarke Smith-Meyer, BTC, Srednja Amerika, CESTA, Salvador, energetski vulkani, direktor EOR, geotermalna energija, geotermalno rudarjenje, la geo, lageo, rudarjenje bitcoina, Nayib Bukele, Politico, izpad električne energije, Ricardo Navarro, salvadorski ekolog, Simeon Tegel , rudarjenje vulkanov, vulkani

Kaj menite o mnenju salvadorskega ekologa o objektu za rudarjenje bitcoinov na vulkanski pogon v Salvadorju? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Salvadoran Ecologist Claims Nayib Bukele's Volcano-Powered Bitcoin Mine Will 'End in Environmental Disaster'

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments