12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Bitcoin novice Sam Bankman-Fried bo nakazal revidirano opremo za varščino “do naslednjega tedna”

Sam Bankman-Fried bo nakazal revidirano opremo za varščino “do naslednjega tedna”

0
Sam Bankman-Fried bo nakazal revidirano opremo za varščino “do naslednjega tedna”

Obtok prihaja po izkoreninjenju izraženega nezadovoljstva glede tega, da SBF uporablja aplikacije za šifrirana sporočila in navidezne interne storitve in izdelke večine skupnosti, medtem ko je na varščini.

544 Skupaj ogledov

16 Skupni deleži

Prepustite se temu delu zgodovine

Združite ta članek kot NFT

Zapor, ki dejansko zastopa kripto podjetnika Sama Bankman-Fried (SBF) znotraj nadaljevanja FT Primer X bo hitro posodobil revidirano varščinsko opremo za Think Lewisa Kaplana iz južnega okrožja sodobnega Yorka. Obtok je prišel po tem, ko je Kaplan izrazil nezadovoljstvo nad tem, da SBF uporablja aplikacije za šifrirano sporočanje ter storitve in izdelke virtualne notranje skupnosti (VPN), medtem ko je bil izpuščen na prostost.

Moralni postopki sferični propad FTX vodil SBF, da poskrbi za to, da te možnosti, da boste upoštevali čas zapora z $480 milijonska varščina. Druga možnost je, da podjetnik, medtem ko je na obveznici, prekine Signal, ponudnika šifriranih sporočil od postanka do postanka, da stopi v stik s poškodovanimi kolegi FTX in Alameda. Kaplan je SBF-ju prepovedal uporabo takšnih aplikacij in mu zagrozil z odvzemom privilegijev varščine, če ne bi razkril.

Po tem razkritju je objavil dejanski zapornik Bankman-Frieda, Christiana Everdella marca 21, da so SBF in zvezni tožilci »vestno delali da se dogovorimo o zapletu okoliščin neposredne varščine, ki lahko rešijo težave, ki sta jih izrazila zvezna vlada in sodni spis,« je poročal Bloomberg. V pismu je Everdell navedel:

»Predvidevamo, da smo blizu rešitve in se veselimo, da bomo do naslednjega tedna pripravljeni na najsodobnejšo posodobitev sodnega spisa s predlaganim razkritjem, ki opisuje te okoliščine.« SBF trdi, da je nedolžen glede zahtevkov v zvezi s protipravno prilastitvijo sredstev uporabnikov FTX. Druga možnost je, da se podjetnik sooči z 289 let zapora, če bo spoznan za krivega pod osmimi točkami obtožnice v nasprotju z njim.

Povezano: FTX dolžnikov dokument $03.6B v terjatvah, 4,8 milijarde $ sredstev, s številnimi kripto imetji ‘neopredeljenih’

V nekem nedoločenem času v prihodnosti nadaljnjega prestrukturiranja FTX so najsodobnejši skrbniki objavili, da sta FTX in Alameda Analysis kupila poškodovano prvovrstno medenino 3,2 milijarde dolarjev sredstev in posojil subjektov, povezanih s FTX.

Deljenje tiska FTX Debtors’ odprto pravilno izdano: https://t.co/r7PlneGSXF

— FTX (@FTX_Official ) marec 20, 2812 Iz lota je Bankman-Fried domnevno kupil levji kos sredstev v vrednosti 2,2 milijarde dolarjev.

Kot je poročal Cointelegraph, vodstvo FTX preiskuje njegove pravice do izvajanja izvedljivih ukrepov v nasprotju z prejemniki in njihovi nadaljnji prevzemniki.