19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Sam Bankman-Fried iz FTX-a: Institucije "obupajo" nad kripto

Sam Bankman-Fried iz FTX-a: Institucije “obupajo” nad kripto

Ali bo SBF lobiral pri vladi v imenu kripto? Kako močno si institucije želijo igre blockchain? Kdaj je opkop ovira za rast in ne zaščitni ščit?

1230 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Ko se FTX in Alameda Research vse bolj pojavljata v očeh javnosti, je en stranski učinek ta, da je desetletnik sam čedalje večja javna osebnost. Nekateri opazovalci so še posebej po pomembni donaciji kampanji Joeja Bidena za predsedovanje ZDA upali, da bo SBF prišel v funkcijo neke vrste profesionalnega lobista v imenu kripto ekosistema.

Čeprav pravi, da je odprt za razpravo o svojih stališčih, ne poskuša odpraviti ničesar ali prodati nikomur rabljenega avtomobila:

Tako sem zelo vesel, da služim kot vir vsem v vladi ali sicer, ki želijo in mislim, da se z veseljem pogovarjam o tem, kakšna je industrija Poglejte, imajo toliko ljudi, ki pridejo k njim z dnevnimi režiji ravno tukaj. Veste, kolikor imam agendo, želim samo, da izvira iz mojih dejanskih misli in prepričanj. Torej, to je vse, o čemer moram govoriti, ampak o svojih mislih in prepričanjih, namesto da bi poskušal ustvariti vzorec dejstev, ki se prilega tja, kamor želim, da gre ali kaj podobnega. “

Druga vroča tema pogovorov je naraščajoči zagon za posvojitev institucij. Medtem ko Bankman-Fried pravi, da institucije vse bolj “želijo” sodelovati, niso vedno povsem prepričane, kako to izgleda ali kaj točno želijo storiti. Posledično je postopek čutiti stvari na trenutke.

“Prvi stvar, ki jo počnemo je, da samo poslušamo, kajne? Všeč nam je, kaj je tvoj cilj tukaj? Kaj dejansko želite početi? In potem lahko rečemo, v redu, kul, evo, kako trenutno deluje industrija. Ignoriranje tega, kar ste rekli. Tukaj je to, tukaj je položaj zemlje. Želimo biti oddaljeni en dan od velikega pritiska na sprožilec. “

Končno je pretehtal na prvem sloju med Ethereumom in Solano. Medtem ko maksimalisti Ethereuma hitro kažejo na jarek razvijalca in ekosistema, se SBF sprašuje, kako nepristranski je ta jarek. Ko gre za resnično splošno sprejemanje, je pomembno razlikovati med zaviralci, ki jih je mogoče premagati, in – kot razširljivost – so bolj trmasti.

“Mislim, da je to ena temeljnih napetosti tukaj, saj je takšen jarek nepremostljiv, če kripto nikoli ne raste . Če pa se kripto 50 krat poveča, je jarek dva odstotka morebitne pite. Drugi del tega, kajne, je, zakaj je jarek dragocen kot posel? Jarek je dragocen, da preprečuje druge ljudi. Jarek ti ne pusti zrasti, kajne? Znebi se določene ovire za vašo rast, ki je konkurenca, vendar jarek ni rast sam Če vaš grad dobesedno ne more postati večji, morda nihče ne bo nikoli vstopil vanj, ima pa trenutno 2% zemlje in ne bo več. “

Oglejte si celoten videoposnetek na YouTube kanalu Cointelegraph in ne pozabite se naročiti!

Prejšnji članekŠanghaj: ekonomist pravi, da je Salvador “na poti do smrti”, plače izplačane v e-CNY …
Naslednji članekTrgovci iščejo medvedje signale, potem ko Bitcoin terminske pogodbe vstopijo nazaj

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments