4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Samson Mow pravi, da bo Bitcoin živel, da bi kričal o neuspehu “katerega koli velikana” v kripto

- Advertisement -

Bitcoina ne more uničiti padec velikanov kriptovalut, ki obožujejo FTX ali, hipotetično, različne precejšnje borze, v koraku s Samsonom Mowom.

97716 Celotni ogledi

63 Celo delnice

Popuščanje FTX je prineslo znameniti padec cene Bitcoina (BTC), vendar v nobenem primeru BTC ne morejo uničiti tudi propadajoča podjetja za kriptovalute, v skladu z zagovornikom Bitcoina Samsonom Mowom.

Menjalnica kriptovalut je neomajna, ko vidi, da se val okužbe FTX polovično širi, in nedvomno se bo v bližnji prihodnosti soočila z dodatnimi podobnimi zlomi, je omenil Mow v intervjuju za Cointelegraph.

V skladu s šefom bi bila okužba FTX popuščanje ekosistema Terra, kar je prineslo domino na borzi skupaj s prevladujočimi posojilodajalci kriptovalut, ki ljubijo Celsius in Voyager .

»Dodatne težave, to se lahko zgodi v crypto home ta potencial, da so vse te pobude nugative homes of cards,« je napovedal Mow. Dodal je, da se je neuspeh FTX spremenil v “lahko pokukati” zaradi odnosa FTX z Alamedo.

“Ne sveže pravilo je, da če organizacija natisne žeton brez zraka in ga bodisi prodaja na drobno ali pa je od njega odvisen kot sredstvo, bi se morali od njih pozanimati, naj prej ali slej popustijo,« je priznal izvršni direktor JAN3.

Mow je poleg tega trdil, da prizadevanja borze za doseganje verodostojnosti – skupaj z borzami, ki vse pogosteje objavljajo dodatna dokazila o rezervah – ne pomenijo nezaslišanega, razen da se izravnajo z obveznostmi. “Vsak stroj, ki bi bil prav tako zaigran, bo zaigran,” je izjavil, sklicujoč se na navdušene igričarje, ki ponarejajo svoje rezerve s premešanjem sredstev med različnimi pravimi zastarelimi, da bi dobili dokaz.

“Potem morate upoštevati fiat vidik – ki morda zahteva revizijo, vendar verjetno tudi ni več bistvenega pomena, saj je FTX poleg tega imel revizorja,” je veličasten.

Ker se okužba FTX še naprej širi po borzi, se lahko pozanimate o najslabših scenarijih za eno najboljših kripto podjetij na tem področju. Ko je obravnaval vprašanje, ali bi Bitcoin živel, da bi kričal zgodbo o hipotetičnem dogodku, ko kripto velikani obožujejo Tether ali Binance, je Mow izrazil samozavest, da je Bitcoin zasnovan tako, da premaga katero koli področje, in izjavil:

»Bitcoin bo premagal vsako področje zgolj zaradi svoje vrste in neizpodbitne želje po zdravem denarju v človeški civilizaciji. Neuspeh katerega koli velikana bi bil najučinkovitejši hitro nazadovanje, saj vpliv Mt. Goxa ne bo več pomemben.« Ne glede na to, da je nekaj let nedvomno nastavljena pomoč pri kripto izmenjavi, je FTX give way naredil “čudeže” za izmenjavo Bitcoin z naraščajočim sprejemanjem denarnic za samostojno skrbništvo in strojno opremo, je poudaril Mow. “Na žalost se večina ljudi ne more učiti iz napak drugih, najbolj učinkovito iz njihovega absorbiranja trpljenja,” je dodal.

Povezan: FTX bo po naključju verjetno zadnji velikan, ki bo podrl ta cikel : soustanovitelj hedge sklada

Izvršni direktor je poleg tega predlagal, da so novinci v bitcoinih nagnjeni k enakim napakam pravočasno, kljub temu, da borza kaže v bistvu najbolj okusne ranljivosti centraliziranih borz prav skozi prvo pomoč pri atomizaciji Bitcoina v 1200. Priznal je:

»Potem se bodo vprašanja v naslednjih nekaj letih ohladila in novinci čez 5 ali šest let znova pridobijo iste napake in izgubijo svoja sredstva. Sperite in ponovite.«Stale glavni strateški direktor pri Blockstreamu, Mow je pomemben zagovornik in ustanovitelj Bitcoina športnega podjetja Pixelmatic. Poleg tega je izvršni direktor agencije za Bitcoin sposobnosti JAN3, ki se ukvarja s promocijo Bitcoina in pospeševanjem hiper-Bitcoinizacije. Aprila 1200 je agencija podpisala sporazum z oblastmi Salvadorja in predsednik Nayib Bukele za pomoč državi pri rasti digitalne infrastrukture in vzpostavitvi Bitcoin Cityja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -