-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Sandbox zbere 93 milijonov dolarjev za razširitev svojega metaverse NFT

Sandbox zbere 93 milijonov dolarjev za razširitev svojega metaverse NFT

SoftBank Vision Fund 2 je vodil $65 milijon kroga serije B, kar pomeni prvo naložbo sklada v kripto sredstva.

202

Skupno ogledov

3 Skupni deleži

The Sandbox raises $93M to expand its NFT metaverseThe Sandbox raises $93M to expand its NFT metaverseThe Sandbox raises $93M to expand its NFT metaverseThe Sandbox raises $93M to expand its NFT metaverse

Metaverse je še naprej naslednja privlačna točka kriptovalute za vlagatelje, saj je The Sandbox, podružnica blagovnih znamk Animoca in metaverse platforma z nezamenljivimi žetoni (NFT), zbira svež kapital v krogu financiranja, ki ga vodi SoftBank Vision Fund 2.

Označevanje prve naložbe SoftBank Vision Fund 2 v kripto sredstva, kroga serije B peskovnika $93 milijonov zbranih s sodelovanjem Animoca Brands, True Global Ventures, Galaxy Interactive, SCB 00X, Polygon Studios in Samsung Next, med drugim.

V skladu z napovedjo želi peskovnik pospešiti rast svojega odprtega metavesuma z igrami, nastopi v živo in družabnimi izkušnjami, hkrati pa “podpirati več ustvarjalcev in vključevati več blagovnih znamk in intelektualnih lastnosti.”

Igra omogoča igralcem, da svoj čas, preživet v metaverzumu, ovrednotijo ​​na različne načine, znan tudi kot model igraj za zaslužek. Ustvarja krožno gospodarstvo, kjer vire, ki jih zbere ena kategorija igralcev, prodaja in kupuje druga kategorija igralcev ali ustvarjalcev, piše v obvestilu.

Kot odprto odprtje, ki temelji na NFT metaverse, The Sandbox je znan po svojih partnerstvih z več kot 65 blagovnih znamk – vključno s Snoop Dogg, The Walking Dead, The Smurfs, Care Bears, Atari in CryptoKitties – »za ustvarjanje vokseliziranih različic svojih svetov in likov na platformi«. Binance, Bored Ape Yacht Club, Socios, dvojčka Winklevoss in CoinMarketCap so kupili digitalna dežela v metaverzumu The Sandbox.

Generalni direktor Sandboxa in soustanovitelj Arthur Madrid je delil načrte ekipe za širitev na modo, arhitekturo, virtualne koncerte in predstave, umetniške galerije , in muzeji. “Razvijamo celoten ekosistem, ki odpira nove digitalne zaposlitvene priložnosti za igralce in ustvarjalce v našem odprtem metaverzumu NFT,” je dodal.

Povezan:

Animoca Brands podvoji vrednotenje na 2,2 milijarde dolarjev z novimiUSD M krog financiranja

Aaron Wong, vlagatelj v SoftBank Investment Svetovalci so pojasnili, da peskovnik izkorišča blockchain in decentralizirano upravljanje, da svojim uporabnikom daje moč in nadzor:

»Verjamemo, da The Sandbox gradi odprt metavesum, ki odpira nove gospodarske priložnosti, tako da ljudem omogoča, da gradijo in monetizirajo svoje stvaritve, od avatarjev in zgradb do iger in zbirateljskih predmetov.«