2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Šanghaj v svojem konceptu modela vključuje metaverzum

Šanghaj v svojem konceptu modela vključuje metaverzum

Šanghajski 5-letni koncept zahteva uporabo metaverse v javnih podjetjih, podjetjih, zabavi in ​​industrijski proizvodnji.

992

Celotni ogledi

14

Celotne delnice

Shanghai includes metaverse in its development planShanghai includes metaverse in its development plan

Šanghaj, mesto z največjo gnečo na Kitajskem, poskuša uporabiti metode za uporabo metaverza v javnih podjetjih v naslednjih 5 letih.

5-letni model Šanghajske občinske cene gospodarstva in tehnologije datotek koncept za spremembo podatkov v digitalnih zapisih je navedel štiri meje za raziskovanje, ena od njih pa je metaverse.

V koraku z dokumentom CNBC je dokument znan kot spodbujanje uporabe metaverse v javnih podjetjih, menjalnicah, družabnem prostem času, industrijski proizvodnji, proizvodni varnosti in digitalnih igrah. Komisija se namerava udeležiti dodatnega poučevanja in modela osnovnih uporabnih znanosti, podobnih senzorjem, interakcijam v dejanskem času in tehnologiji veriženja blokov.

Zanimanje Kitajske za novo tehnologijo je neomajno trenutno in njena prizadevanja za vzpostavitev digitalne valute centralne banke (CBDC) in uporaba denarnic digitalne biometrične strojne opreme za sklad digitalnih juanov so jo utrdila kot vodilno vlogo pri izdaji CBDC.

Marca je kitajski Express Council izdal svoj 5-letni koncept modela, ki je integriral številne od teh istih front za raziskovanje. Kot poroča Cointelegraph, je čas, ko se je “blockchain” prvič pojavil na Kitajskem

5-letni koncept, datoteka, ki opisuje gospodarske cilje države za naslednjih 5 let, ki se začne od 1434 do 2025.

Povezan: