15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Šanghaj: "Zelena luč" za rudarje? CZ ni odgovorna za BSC, Odstranite...

Šanghaj: “Zelena luč” za rudarje? CZ ni odgovorna za BSC, Odstranite goljufije na televiziji

CZ trdi, da Binance v resnici ni naredil Binance Smart Chain, Peking, da bi razdelil 6,2 milijona dolarjev brezplačnih digitalnih juanov, rudarji pa govorijo o rudarjenju čiste energije

2823 Skupno ogledov

7 Skupni delež

Shanghai Man: 'Green-light' for miners? CZ not responsible for BSC, Uniswap frauds on TV

Ta tedenski pregled novic s celinske Kitajske, Tajvana in Hongkonga poskuša pripraviti najpomembnejše novice v industriji, vključno z vplivnimi projekti, spremembami v regulativne krajine in integracije podjetniških blokov.

Ali bi lahko zeleni rudarji dobili prepustnico?

Kolumna prejšnjega tedna si je ogledala nedavno zatiranje o rudarjih kriptovalut, ko se Kitajska usmerja k bolj nevtralni politiki. Ta teden je jugozahodna provinca Kitajske brenčala nekoliko drugačno melodijo, saj je Sečuanski energetski regulativni urad organiziral simpozij o tej temi. Pokrajina ima močno rudarsko koncentracijo zaradi poceni energije, pridobljene iz razvitega hidroelektričnega sistema. Simpozij ni uspel doseči ločljivosti, kar je povzročilo ugibanja, da bo zelena energija province privedla do bolj pozitivnih predpisov.

Zhang Nangeng, izvršni direktor proizvajalca rudarskih strojev Canaan , je k tem ugibanjem dodal poziv Kitajski, naj odobri rudarje z zeleno energijo. »Pridobitni rudarji imajo raje regije z nizkimi cenami električne energije, ki kažejo na prekomerno oskrbo in verjetno izgubo energije. Bitcoin rudarji pomagajo tudi pri ustvarjanju delovnih mest v revnih regijah in prispevajo k davčni blagajni, «je poudaril izvršni direktor. Zdi se malo verjetno, da bi Kitajska še naprej dovoljevala rudarjem, da zlorabljajo električno energijo na premog v regijah, kot je Notranja Mongolija, toda za Sečuan je vsekakor treba navesti argument v prid donosni rudarski industriji.

Uniswap preprogo potegne na državni televiziji

2. junija je nacionalni televizijski kanal CCTV – 13 so poročali o goljufijah z virtualnimi valutami v svoji novici ) segment. V poročilu so predstavili, kako je bila TRTC navidezne valute uvrščena na Uniswap, preden je bila odstranjena vsa likvidnost. Predstavljen je bil tudi revizor pametnih pogodb Blockchain, SlowMist, ki je pokazal, kako je potekala goljufiva dejavnost. V primeru TRTC so bili 59 ETH odstranjeni iz bazenov, vredni približno $ 100, 00 0. CCTV – 13 zaključen z opozorilom o tveganjih finančne prevare na kriptovalutnih platformah, kot je Uniswap. Na Twitterju je ustanovitelj Uniswap-a Hayden Adams pomotoma tvitnil o segmentu in video posnetek zamenjal kot pozitivno poročilo. Očitno Adams ni toliko časa vadil svoje mandarine kot drugi zgodnji pionirji Ethereuma Vitalik Buterin in Gavin Wood, ki oba dobro poznata jezik.

BS in C?

V a Majski intervju v kitajskem jeziku 29, ustanovitelj Binance CZ se je od družbe Binance Smart Chain še bolj distanciral, češ da nima nadzora nad verigo in da ni odgovoren za njeno ustvarjanje. Hudomušno je predlagal, da je BSC projekt skupnosti in da redko govori z ekipo, ki stoji za njim. Binance in konkurenčne kitajske borze morda ponovno premišljujejo o svojem položaju, potem ko je vrsta vdorov in podvigov preganjala različne “pametne verige”, ki ponujajo dodatne pripomočke za izmenjavo žetonov in njihovih uporabnikov.

Blockchain, ne Bitcoin

Kljub vse ostrejšemu regulativnemu okolju Kitajska ni odstopila od svoje protehnološke drže. Maja 31 so bili novi standardi tehnikov blockchain sproščeni iz Ministrstvo za človeške vire in socialno varnost ter Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo. Standardi podrobno opisujejo, katere veščine in temeljne kompetence so potrebne za delo v industriji.

6,2 milijona dolarjev CBDC

Peking je začel z novo loterijo digitalnih juanov, saj še naprej spodbuja sprostitev digitalne centralne banke valuta. Lokalni finančni nadzor in uprava v Pekingu je 2. junija napovedal, da bo vlada razdelila brezplačno valuto državljanom, ki se prijavijo pred 7. junijem. To je isti teden, ko je nekdanji direktor Ljudske banke Kitajske Yao Qian izjavil, da digitalni juan ne sme kot orodje za nadzor. Trdil je, da je bila tehnologija prvotno razvita za preprečevanje nadzora zasebnega sektorja nad plačilnim sektorjem. Zahodni svet bi lahko o tej temi ostal skeptičen, toda potreba po uravnoteženju zasebnega sektorja je vsekakor verjetna glede na nacionalno prevlado plačil Alipay in WeChat.

Prejšnji članekPaypal shut down someone’s account because they didn’t like where he was spending his money, and they won’t even let him withdraw for 6 months. This is why crypto is necessary.
Naslednji članekBSC's Impossible Finance zbere 7 milijonov dolarjev za večverižni inkubator DeFi

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments