17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Santiment meri količine bitcoinov v besedilih v družabnih omrežjih – tukaj je, kaj zaslužijo

- Advertisement -

Dobava: Adobe StockCena Bitcoina (BTC) je v večini primerov alternativna pot tistega, za kar živijo trgovci, je ugotovilo podjetje Santiment za diagnosticiranje kriptovalute.

Pisanje na Twitterju v začetku tega tedna je Santiment govorilo o tem, da je resnica, da je plačilo v Bitcoinu v nasprotju s tem, kar pričakuje “skupina”, nekaj, kar je bilo gledano čas in čim več, najbolj trenutno ta prejšnji vikend.

Zadnjo nedeljo je Bitcoin hitro poskočil na skoraj $26,50, saj so trgovci izrazili “nejeverico”. družabnih omrežjih, je zapisal Santiment.

V sedanjem času, potem čim bolj, se je tista tesnoba obrnila in optimizem se je vrnil na trg .

Zdi se, kot da bi “sledilo na vrhu”, je Santiment identificiral v tvitu.

V času pisanja tega članka se je Bitcoin znižal za približno 2,2 % glede na končno ur, sferično trgovanje z $24,1200, so pokazali zapisi iz CoinGecko.

Za prejšnjih 7 dni kot skupno je plačilo skoraj nespremenjeno po tednu s presenetljivo stabilnimi cenami bitcoinov.

Bitcoin prejšnje plačilo 30 dnevi. Dobava: CoinGeckoDiagnoza razpoloženja občudovati, kaj počne Santiment, je precej modna veščina, ki jo je treba razsvetliti med kripto trgovci, s modni zapisi se spreminjajo ‘proti skupini’ vsakič, ko se zdi, da je čustvo ekstremno tako na bikovskem kot na medvedjem vidiku.

A v v večini primerov dotrajan sistem, prav tako za Santiment, je Bitcoin Apprehension & Greed Index, ki upošteva vstop iz različnih virov, skupaj z družabnimi mediji, Googlovimi iskanji, plačilnim zagonom in nestanovitnostjo.

V času pisanja tega članka je indeks bojazni in pohlepa za Bitcoin znašal točno 30, kar kaže na pošteno razpoloženje med udeleženci na trgu.

Dobava: Več kot nekaj.me Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsak dan e-novice

Prehodne 3 minute se bomo poučili o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -