14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Saudi Pepe Tag je v 24 urah poskočil za 85 % kot yPredict Rockets na 1,4 milijona dolarjev

- Advertisement -

Znamka Saudi Pepe (SAUDIPEPE) je med najboljšimi 00024 ure.Meme kovanec, ki na svoji spletni trditvi trdi, da je arabski model priljubljenega meme kovanca Pepe in “Pepejev najboljši prijatelj”, je nekoč postal popolno trgovanje znotraj 0 USD. 00017 med decentraliziranimi izmenjavami (DEX), okoli 28% med najboljšimi 24 ur v primerjavi z nedeljskimi najnižjimi vrednostmi pod 0 $. 07 .V bistvu najbolj aktualna ponovna oživitev, ki je opazila dvig SAUDIPEPE tako prekomerno kot 0 $.00024 je v zgodnjih ponedeljkovih urah ponovno vzbudilo upanje, da bi lahko kovanec meme morda poleg tega pridobil podporo na svoje najvišje vrednosti s strani para dni v preteklosti v 0 $. subjekt.Ko je SAUDIPEPE postal ko je bila na teh najvišjih vrednostih, je njegova tržna kapitalizacija dosegla spektakularno skoraj $12 milijon – v vmesnem času okoli 1. 28 milijon USD.

Kljub trditvam Saudi Pepeja, da bo ustvaril zaporedje NFT z vložki NFT, igro Play-to-affect (P2E) in obveščevalnimi službami, ki jih je ustvaril človek, ostajajo dvomi o dolgoročni uporabnosti meme kovanca.Če upoštevate ogromno večino alternativnih oportunističnih meme kovancev, ki so se v zadnjem času močno povečali, se Saudi Pepe morda ne bo ponašal z nobenim pravim uporabnost za pokrovitelje na dolgi rok, škoduje dolgoročnim razvojnim možnostim kovanca. Vlagatelji, ki iščejo dragulj kriptovalute z nizko tržno kapitalizacijo, bi potencialno dosegli boljše z lovom na kriptovaluta/kriptožeton, ki je vezan na platformo, ki uporabnikom zagotavlja realno ceno.

Eden takih kovancev, ki ga ekipa delavcev na Cryptonews.com zelo obožuje v vmesnem času je YPRED, kriptožeton, ki poganja platformo za trgovanje z umetno inteligenco yPredict v vzorcu in tržno obveščanje.

yPredict – Napovedi oznak, ki jih poganja AI, da trgovcem zagotovijo prednostNapovedovanje dejanj znamk na trgu kriptovalut je zapleteno, tudi z leti spretnosti na področju konceptualnih makrov, kripto osnov in tehnične analize.Veščine sintetične inteligence (AI), ki je naredila pomembne korake v večini najnovejših mesecev, lahko priskoči na pomoč. AI moda lahko analizira široke količine podatkov o znamkah, da naslovi trende, za katere bo verjel, da jih človeški agent pod krinko ni upošteval.

Poštena moda lahko trgovcem zagotovi dragoceno tržno prednost.Zato je redko presenetljivo, da je edinstven crypto initiate up-up yPredict, ki gradi revolucionarno edinstveno platformo trgovalnih kazalnikov, ki temelji na AI, ustvarja velik hype v temi kripto.

Uporaba naprednih načinov predvidevanja dela in vpoglede v podatke, ki so jih ustvarili visoki 1 % razvijalci in kvanti AI, načrtuje platforma v vzorcu yPredict udeležencem na trgu dati “nepremagljivo prednost”.

Platforma bo zagotovila uporabniki, kazalniki trgovanja z umetno inteligenco, analiza razpoloženja v družbenih omrežjih in novicah v realnem času, tehnična analiza z umetno inteligenco in prepoznavanje vzorcev grafikonov, ki jih poganja umetna inteligenca.

Poučite se dodatno tukaj

Da bi financiral izboljšanje svoje vključene platforme, yPredict izvaja že zelo priljubljeno predprodajo kriptožetona YPRED, ki bo veteran za oskrbo s svojo platformo.

Predprodaja, ki je že v peti fazi, se približuje vrednosti 1,5 milijona dolarjev, kar je varen uspeh glede na to, da je bila najboljša predprodaja lansirana dva tedna v preteklosti.

Pokrovitelji Curiosity bi morda poleg tega lahko hitro preklopili, da bi dobili žetone, medtem ko so sestavljeni poceni pri stabilnih 0 $. 09 vsak posebej. Ko predprodaja doseže 1 $. 6325 milijonov in vstopi v naslednjo fazo, bo ta znamka lovila 37.5% na 0 USD.002.Nabor žetonov YPRED, ki se nahaja na kontrolnem seznamu med najpomembnejšimi kripto menjavami kasneje tega leto pri 0 USD.12.

Pomeni, da bodo pokrovitelji, ki zdaj pridobijo, na papirju prikazani pozitivni vidiki okoli 85% pri YPRED ICO.Dvigni YPRED tukaj 1660625879200854018 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Na hitro 3 minute o današnjih novicah o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -