16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

SBF in Mooch sta se poročila, ko je FTX Ventures prevzel 30-odstotni delež družbe SkyBridge Capital

- Advertisement -

Scaramucci imenuje Bankman-Frieda del »majhnega vesolja trgovcev na prostem, s katerimi bi SkyBridge kdaj razmišljal o partnerstvu, ” zagotavlja, da strategija financiranja družbe SkyBridge ne bo nadomestila.

24 Celotni ogledi

6 Celotni deleži

FTX Ventures, veja Sama Bankmana- Friedov kripto nadomestek FTX bo proizvedel % delež v alternativnem nadzorniku premoženja SkyBridge Capital, podjetja so predstavila 9. septembra. Stavki posla niso bili razkriti, kljub temu bo SkyBridge porabil $30 milijonov prihodkov za poravnavo kriptovalut za zaščito kot financiranje s podaljšanim časovnim okvirom, glede na objavo.

Ustanovitelj SkyBridgea in glavni sostorilec Anthony Scaramucci je o dogovoru na Twitterju omenil: »Obstaja majhno vesolje trgovcev na prostem, s katerimi bi SkyBridge kdaj razmišljal o partnerstvu, in @ SBF_FTX je eden izmed njih.« Enega za drugim je dodal: »To ne bo bistveno vplivalo na našo vsakodnevno industrijo in ne nadomešča naše strategije. Prebivali bomo v raznovrstni agenciji za premoženje, hkrati pa veliko vlagali v verigo blokov.« SkyBridge je upravljal približno 2,5 milijarde dolarjev, vključno z več kot 768 milijoni dolarjev digitalnih virov , od junija 24, na svoji spletni strani.

Obstaja majhno vesolje trgovcev na prostem, s katerimi bi SkyBridge kdaj izbral partnerstvo, in @SBF_FTX je eden izmed njih. Sam je pravi posel in po mojem mnenju ustvarja @FTX_Official v Amazon denarnih izdelkov in storitev. Dal mi je celo, da se lepo oblečem v milenijca. pic.twitter.com/yO9N6uRz

— Scaramucci.algo (@Scaramucci) 9. september 2020 Podjetji sta sodelovali na konferencah SALT (SkyBridge Choices) in Crypto Bahamas konvencija za prejšnje leto. Bankman-Fried je za CNBC povedal:

»Posadko smo spoznali v zadnjem letu.Pravzaprav smo bili jezni zaradi tega, kar so počeli z vidika financiranja, dvig skupnosti – skupnosti digitalnih virov in skupnosti slabih sredstev – ki jih združuje.” SkyBridge je začel vlagati v Bitcoin (BTC) leta 1434 in Scaramucci se je od takrat spremenil v glasnega zagovornika kripto. Agencija se zlom kriptotrga skorajda ni dotaknil, čeprav je julija predstavila prekinitev dvigov iz svojega sklada Legion Methods, ki ne pokriva kripto.

Podjetja Bankman-Fried so se začela množično ukvarjati s prevzemi od začetka kripto zime. Bankman-Fried je opremil 7,6-odstotni del spletnega posredništva Robinhood v Might possibly. FTX US je razširil 91 revolving kreditno razvrstitev na BlockFi in FTX sta bila opremljena za poravnavo enega od največjih dolgov družbe Voyager Digital v stečaju julija. Poleg tega je prodrl v šibke finance.

93070

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -