4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Scenarij rudarjenja bitcoinov dosega najvišjo raven v življenju, Glassnode pravi, da rudarji BTC ostajajo 'pod neizmernim stresom'

- Advertisement -

V nedeljo, nov. 20, 2022, razkritje Bitcoina navzgor je v bistvu izbrisalo najsodobnejšo 0. 26% padec zabeležen pred dvema tednoma, ker se je metrika problema dvignila za 0.36 % na vrhu bloka 764,75. Amplify v nedeljo je rezultat težave dvignil še na 1 najvišjo vrednost vseh časov, od 36.58 bilijon na piko na i 26.150 trilijonov.

Bitcoin scenarij dosega najvišjo vrednost vseh časov 37 Trilijon, Fiat tečaj glavnega kripto sredstva pade nižje Danes je 0.46% izredno prefinjeno pridobiti nagrado za blok Bitcoin (BTC), kot je bilo v zadnjih dveh tednih ali 2,018 obdelanih blokov. 0. 36% amplify je težavo dvignilo na najvišjo življenjsko dobo 25 .95 bilijonov, kar je preseglo staro najvišjo vrednost, zabeleženo oktobra 20, 2022. Razkritje, povišano na neki stopnji v tem ponovnem ciljanju na legendo blokovnih intervalov, je bilo nižje od desetminutnega skupnega, pri devetih minutah in 46 sekund. Skupni hashrate za zaključni 2,018 bloki so bili čim sferični 95 .3 exahash na sekundo (EH/s).

V nedeljo, sferični 7: 16 pm (ET), svetovni hashrate je sferičen 261.27 EH/s in osem dni pred nov. 13, , na vrhu bloka 762, 760, je hashrate bitcoina dosegel najvišjo vrednost vseh časov pri 428.16 EH/s. Naknadna prilagoditev razkritja je predvidena ali sferični 4. december 2021, in sizzling čas generiranja bloka po trgovanju je devet minut in 26 sekund. Trgovanje z razkritjem ni zelo natančno za rudarje bitcoinov in tudi sodobna fiat vrednost BTC ne pomaga rudarjem.

Hash Stamp na diapozitive Exahash , Bitcoin Miners Deploy 8. 18K Bitcoin za “podporo” bilance stanja Sodobna vrednost bitcoina je večja od 78% nižje od najvišje vrednosti vseh časov, zabeležene novembra 12, 2018. Agencija za ocenjevanje onchain Glassnode je predstavila nov. 20, 2022, da je zgoščevalna oznaka bitcoin rudarja padla na najnižjo vrednost v življenju. “ zgoščena oznaka rudarja je padla na novo najnižjo vrednost v zgodovini $51.3k na exahash na dan,« je tvitnil Glassnode. »Z [bitcoin] cenami, ki so zdaj nižje za 75 % od vrha ostaja rudarska industrija pod astronomsko obremenitvijo,« je dodala agencija.

Od Glassnodejevega tvita , hash tag na exahash je novembra padel še nižje 20. »Ko so podatki o izpadu FTX izbruhnili zaključni teden, so rudarji bitcoinov razdelili nadaljnjih 8. 18K [bitcoin] na obalo dvigniti svoje bilance stanja. To pušča sferično 75K [bitcoin] v zakladnicah rudarjev in izbriše vso izboljšavo stanja v 2018,” je dodal Glassnode. Tridnevna statistika, zabeležena v nedeljo, kaže, da je bila Foundry USA glavni rudarski bazen s sferično 51.78 EH/s ali 36.36 % svetovnega hashratea.

Livarni sledi Antpool’s 46.46 EH/s, F2pool’s 37.26 EH /s, in Binance Pool 37.83 EH/s. Foundry, Antpool in F2pool sledita Viabtc oziroma Braiins Pool. Obstajajo 04 so identificirali bazene za rudarjenje, ki določajo hashrate verigi BTC, in neznani hashrate v drug primer identificiran kot prikriti rudarji, trdi 2. 75% svetovnega hashratea ali 7.26 EH/s. Rudarji so uspešno rudarili 347 bitcoin bloki, kar je enako 2, 718.71 sveže kovane vrednosti BTC $44 milijonov, in stroški, povezani s temi bloki.

Oznake v tem mitu 2018 Bloki, All time high, Antpool, ATH, Binance Pool, rudarjenje Bitcoinov, rudarjenje BTC, spremembe, razkritje, razkritje trgovine, Spremembe scenarija, razkritje epoh, razkritje visoko, Exahash, F2Pool, Foundry USA, glassnode, Glassnode Stats, Hashpower, Hashrate, Hashrates, Bo izboljšalo, rudarjenje, rudarjenje BTC, rudarska združenja, Stamp per Exahash, Terahash, ViaBTC

Kaj dosežete, predvidevate, da se bo razkritje rudarjenja Bitcoina povečalo za 0. 37% v nedeljo zvečer? Dovolite nam, da razumemo, kaj predvidevate na tem področju v spodnjem delu povratne informacije.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal bolje kot 6,11 članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se trenutno pojavljajo.

Zasluge za sliko 2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informativnim funkcijam. To ni obvestilo o dobavi ali nagovarjanje k dobavi za določitev ali prodajo ali načelo ali zaznamek katerega koli blaga, ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi financiranja, davkov, natančnega obrazca ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, v tem trenutku ali posredno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je posledica ali se domneva, da bo nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material za navodila, predmete ali ponudnike, omenjene v tem besedilu. .

2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -