18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Scott Minerd, direktor tehničnega direktorja Guggenheima, napoveduje večjo prodajo bitcoinov, vendar dolgoročno...

Scott Minerd, direktor tehničnega direktorja Guggenheima, napoveduje večjo prodajo bitcoinov, vendar dolgoročno ostaja bikovsko

Guggenheim CIO Scott Minerd Predicts More Bitcoin Sell-Off but Remains Bullish Long Term

Glavni direktor za naložbe v Guggenheimu , Scott Minerd, je napovedal večjo razprodajo bitcoinov. Opozoril je tudi, da bo trajalo nekaj časa, da se kriptovaluta vrne na prejšnje najvišje vrednosti. Vendar pa je Minerd dolgoročno napovedal, da bi se cena bitcoinov lahko povzpela na $ 600 K .

Razprodaja Bitcoinov se nadaljuje, Minerd pravi

Glavni direktor za naložbe (CIO) družbe Guggenheim Partners Scott Minerd je podal kratkoročno novo medvedjo napoved cene bitcoinov. Minerd je tudi predsednik Guggenheim Investments, globalnega oddelka za upravljanje premoženja in investicijsko svetovanje družbe Guggenheim Partners. Guggenheim Investments ima približno $ 270 milijard skupnih sredstev v upravljanju z določenim dohodkom, lastniški kapital in alternativne strategije.

V torek je za CNBC povedal, da bitcoin še ni dosegel dna in poudaril:

Tu si lahko privoščite potrpljenje. Treba je še več.

Pojasnil je, da je bitcoin šel “eksponentno” in bo trajalo nekaj časa za kriptovaluto da se vrne na prejšnje najvišje vrednosti. Verjame, da bo ovira za Bitcoin ovira, da nekateri vlagatelji zdaj preusmerjajo kapital iz BTC v konkurenčne kriptovalute.

Poleg tega: »Vsak trg, ki postane eksponencialen, je samodejno nevzdržen. Samo pogledal sem ga in spoznal, da glede na velikost poteze, ki je bila v bistvu manija ali mehurček, ki jo tradicionalno dobite 50% do 75%, upadov, ki prihajajo z vrha mehurčka, «je menil CIO.

Minerd že mesece napoveduje upad cene bitcoinov. Aprila je opozoril na velik popravek v kriptovaluti, ki bi lahko znižal njegovo ceno 50% do $ 20 K – $ 30 K nivo. Rekel je, da je bila cena BTC takrat videti “zelo penasta”. Kmalu po njegovi napovedi je cena bitcoinov padla na $ 30 Raven K.

Dolgoročno pa je direktor informacijske tehnologije napovedal, da bi lahko cena bitcoinov dosegla $ 600 K. “Če upoštevate ponudbo bitcoinov, recimo, ponudbo zlata na svetu … Govorili boste o $ 400 K do $ 600 K na bitcoin , «Je dejal februarja. “To kaže na to, kaj bi lahko bila poštena vrednost. To vam daje veliko prostora za tek. ” Na koncu Bitcoin in eter vidi kot “zmagovalce” na trgu kriptovalut.

Kaj menite o napovedih bitcoinov Guggenheima, direktorja Scotta Minerda? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Chinese Traders Still a Major Influence the Crypto Market, According to Experts

Shark Tank’s Kevin O'Leary Expects Flood of Institutional Money Into Bitcoin When ESG Standards Are Met

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali bi domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments