15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

SDM Monetary to Rate Informativni spletni seminar o izvedenih finančnih instrumentih digitalnih sredstev za rudarje, sklade in HNWI

- Advertisement -

osvobodi tisk SPOROČILO ZA JAVNOST. SDM Monetary je presrečen, da bo predstavil prihajajoči spletni seminar o izvedenih finančnih instrumentih digitalnih sredstev, ki se bo začel v torek, Can also fair 23, 2023, pri 000: 08 AM EDT. Spletni seminar je prilagojen izvirnim podjetjem za rudarjenje digitalnih sredstev, skladom, osredotočenim na kripto, in potrošnikom digitalnih sredstev z dragocenim vpogledom v prednosti izvedenih finančnih instrumentov digitalnih sredstev pri učinkovitem obvladovanju tveganja in optimizaciji donosov.

Spletni seminar bo namenjen skupini strokovnjakov, ki bodo delili svoje informacije in veščine:

Alan Mittleman, vodja oddelka za ZDA in izvedene finančne instrumente pri SDM Monetary Matt Williams, vodja izvedenih finančnih instrumentov pri Luxor Applied Sciences Joseph Dillon, izvršni direktor Adakon Energy Strokovna komisija se bo poglobila v različne vsebine trga izvedenih finančnih instrumentov za digitalna sredstva in razpravljala o tem, kako se je mogoče zavarovati z različnimi oblikami trgovskega blaga s strukturiranimi digitalnimi sredstvi, o njihovih prednostih in nevarnostih ter o razkritju trga. Sodelujoči bodo imeli tudi možnost, da zahtevajo vprašanja o tem naraščajočem razredu sredstev in ustvarijo dragocene vpoglede v najpreprostejše rešitve za vključitev teh instrumentov v svoje naložbene portfelje.

S stroški energije naprej Zaradi poti navzgor se predvsem rudarji kriptovalut soočajo z odločnimi izzivi pri upravljanju svoje javnosti. Udeleženci panela bodo raziskali različne primere izvajanja nabave in prodaje izvedenih finančnih instrumentov za rudarje kripto tako učinkovito kot sredstva, se poglobili v fantastične rešitve varovanja pred tveganjem in razpravljali o ustreznih instrumentih nabave in prodaje za različne priložnosti.

Alan Mittleman, vodja oddelka za ZDA in izvedene finančne instrumente pri SDM Monetary, je poudaril pomen spletnega seminarja in izpostavil: »Izvedeni finančni instrumenti digitalnih sredstev so sodobna posebna alternativa za obvladovanje tveganja in povečane donose v industriji digitalnih sredstev. Ta spletni seminar bo ponudil tri različne perspektive za spodbujanje udeležencev pri krmarjenju po tem dinamičnem trgu.« Spletni seminar je tekma, ki se je morajo udeležiti rudarska podjetja, upravitelji skladov, osredotočeni na kripto, in ljudje z visokimi cenami, ki iščejo znak, kako lahko uporaba izvedenih finančnih instrumentov izkoristi njihov naložbeni pristop. Z udeležbo bodo udeleženci pridobili glavne informacije o tem, kako imajo lahko izvedeni finančni instrumenti digitalnih sredstev ključno vlogo pri obvladovanju tveganja in optimizaciji donosov.

Če se želite predhodno prijaviti na spletni seminar, pojdite na https://app.livestorm.co/sdm/hedgingwithderivatives. Območja z omejenim dostopom so na voljo, zato poiščite svoj prostor v tem trenutku in načrtujte konec proaktivnega koraka v smeri obrambe vaših naložb v digitalna sredstva. Nehajte spremljati naše družbene medije in brez metodologije ne zamudite nobenih posodobitev iz SDM Monetary:

Splet metoda: https://Sdm.Monetary Twitter: https://twitter.com/SDM_FI

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sdm-financialinc Tukaj je domneva. Bralci morajo skrbni pregled opraviti prej, kot pa ukrepati v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je ali naj bi končala z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli obratni material, predmete ali storitve, o katerih se govori v okviru click liberate.

Mediji Bitcoin.com je glavni vir za vsako malenkost, povezano s kripto. Obrnite se na medijsko ekipo na ads@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in različnih alternativnih možnostih.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

646400

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -