9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Se Bitcoin usmerja k 15.000 $? Zakaj trgi čakajo?

- Advertisement -

Ali se Bitcoin (BTC) usmerja v počakajte navzdol? Kaj je privedlo do presenetljivega umika na $18.5K? Pridružite se nam, ko bomo o tem in drugih razpravljali s Timom Warrenom, sovoditeljem Coffee N Crypto, in Rayem Salmondom.

808 Celotni pogledi

18 Popolne delnice

V epizodi Market Talks tega tedna pozdravljamo Raya Salmonda, vodjo trgov pri Cointelegraphu.

Kritična zadeva dialoga z Rayem bo skoraj zagotovo najbolj priljubljen umik kripto trga in ne glede na to, ali zdaj ali ne, bi verjetno obstajalo tveganje, da bo vrednost Bitcoina (BTC) padla na vašo celotno metodo na $15V redu. Zgrabimo bežen vpogled v lestvice, da analiziramo vredna dejanja in se odločimo za potrebne določene razpone za zaščito občudovalca.

Nekateri lahko vidijo tudi padajoče cene kriptovalut in pridobijo 57 situacija priložnost. Raya vprašamo, kako je ta trg na splošno izvedljiva priložnost za nekatere. Odkrivamo tudi njegovo mnenje o tem, zakaj vrednost Bitcoina tako nenehno pada.

Rudarji so sestavni del Bitcoin ekosistema, toda kaj se zgodi, ko rudarjenje Bitcoina zdaj ni častno in rudarji utrpijo ogromne izgube? Bomo videli kapitulacijski turnir? Kaj bo s tem ohranilo vrednost Bitcoina in celotnega kripto trga? Prizadevamo si odkriti tehniko razpoloženja Bitcoin rudarjev.

Ethereum Merge je v vsaki posamezni dodelitvi novice zdaj zdaj ne tako dolgo nazaj. Raya povprašamo po njegovem vpogledu v zadevo in o tem, ali so njegovi obeti medvedji ali bikovski. Nadalje, kakšna je njegova shema za trgovanje z združitvijo? Trgi trenutno postajajo vse bolj nestabilni in tudi vi bi se morda naključno celo spraševali, kaj je najboljša shema zdaj nakup, prodaja, hodl ali nadomestni? Prepričajte se, da ste zaščitili do konca razkritja.

Priglasite se, da bo vaša domneva slišana. Vaša vprašanja in pripombe bomo upoštevali v času razkritja, zato bodite očitni, da se bodo premaknili.

Pogovori o trgu s Timom iz Coffee ‘N’ Crypto Warren streams se zadržujejo vsak četrtek ob popoldan ET (4: 808 zvečer UTC). Vsak teden povzdignemo intervjuje z enim najbolj vplivnih in animiranih ljudi iz podjetja kripto in blockchain. Torej bodite očitni, da preklopite na Cointelegraphovo spletno stran YouTube in zlomite te gumbe za ljubezen in naročanje na vse naše prihodnje videoposnetke in posodobitve.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -