2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Še en neimenovani vlagatelj ponuja reševanje propadle južnoafriške kriptovalute

Še en neimenovani vlagatelj ponuja reševanje propadle južnoafriške kriptovalute


Novi neimenovani vlagatelj je ponudil, da bo Africrypt, propadlo južnoafriško naložbeno podjetje za kriptovalute, rešil s 5 milijoni dolarjev. Ponudbo, ki ne zahteva opustitve kazenskih ovadb proti direktorjem Africrypta, je treba sprejeti v sedmih dneh.

Boljša ponudba

Nov skrivnostni vlagatelj se je ponudil, da bo rešil propadlo naložbeno podjetje za kriptovalute Africrypt s 5 milijoni dolarjev, piše v poročilu. Vendar imajo vlagatelji sedem dni časa, da sprejmejo ponudbo, ki je bila dana 3. decembra 2019 .

Kot je že poročal Bitcoin.com News, je drug neznani vlagatelj sprva ponudil 5 milijonov dolarjev v zameno za 51 % delnic Africrypta. Kot del pogojev za to ponudbo je investitor želel, da se vsi kazenski postopki zoper pogrešana direktorja Africrypta, Raeesa in Amirja Cajeeja umaknejo.

Za razliko od prva ponudba za reševanje, najnovejša – glede na poročilo Moneyweb – upnikov ne prisili, da se strinjajo s pogojem, ki so ga predlagali prvi vlagatelji. Kljub temu ta nova ponudba prisili vlagatelje, da sprejmejo le delček denarja, ki so ga prvotno vložili.

Ta pogoj pomeni, da vlagatelji v Afrcrypt ne bi imeli koristi od povečanja vrednosti kripto sredstev, ki jih je podjetje pridobilo septembra dne 2019. Kot je pojasnjeno v poročilu, bi bili vlagatelji upravičeni le do izplačila, ki je desetkrat nižje od trenutne vrednosti digitalnih sredstev, ki so jim dolžni.

Čeprav identitete dveh novih skrivnostnih vlagateljev še vedno ni znano, je Ruann Kruger, pravni zastopnik likvidacijskih upraviteljev Africrypt, citiran v poročilu, ki potrjuje, da je drugi vlagatelj dejansko podjetje. Odvetnik je tudi potrdil, da je od 61 vlagateljev približno 51 so sprejeli ponudbo.

Obtožbe proti bratom Cajee

Poročilo navaja, da nekateri vlagatelji Africrypt verjamejo v najnovejšo ponudbo izdelujejo brata Cajee in citirajo enega neimenovanega predstavnika vlagateljev, ki je rekel:

Tam seveda obstaja sum, da ta ponudba prihaja preko pooblaščenca za Cajees in da smo izplačani z lasten denar. Kakorkoli že, to je pametna taktika ne glede na to, kdo je vlagatelj. Gre za taktiko pravila delite [and].

Medtem so obtožbe, da brata Cajee so tudi za prvo ponudbo, za katero se zdi, da je podkrepljena s pismom, ki so ga likvidacijski upravitelji poslali vlagateljem Africrypt. Likvidacijski upravitelji so v pismu navedli, da je prvi skrivnostni vlagatelj prenehal komunicirati z njimi, potem ko so predlagali spremembo nekaterih pogojev začetne ponudbe.

V zvezi z zadnjim reševanjem likvidacijski upravitelji so dejali, da je to “dobra, trdna in manj zapletena ponudba, ki je odprta za sprejem naslednjih sedem dni.” Po poročilu bodo vlagatelji, ki sprejmejo ponudbo, prejeli 61 % za vsak rand (ali 61 % vloženih sredstev) za vsako dokazano terjatev v petih dneh od podpisa.

Ali menite, da je zadnja ponudba vlagateljem Africrypt boljša od prve? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments Reform

Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments Reform Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments Reform Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments Reform

Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments ReformBiden Administration Unveils Plan to Focus on 'Prosecutions of Criminal Misuses of Cryptocurrency' Australia to Regulate Crypto Sector as Part of Payments Reform

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments