19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Še ena prva za Polkadot, saj svet Kusame odobri prvo dražbo slotov...

Še ena prva za Polkadot, saj svet Kusame odobri prvo dražbo slotov za parahaine

Prva dražba igralnih avtomatov za parašain Kusama se bo začela in bo potekala naslednji teden.

5452 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnice

Another first for Polkadot as Kusama council approves first parachain slot auction

Polkadotov svet Kusama je sprejel predlog 310 v torek, ki potrjuje začetek prve dražbe igralnih avtomatov v omrežju Kusama.

Glede na podrobnosti, objavljene na platformi za upravljanje Polkadot Polkassembly, 13 izven 13 “Sedeži” v svetu Kusame so glasovali za začetek postopka dražbe igralnih avtomatov.

Prva dražba igralnih avtomatov v omrežju Kusama je odobrena. Vir: Polkassembly

Kot že poročajo Cointelegraph, Polkadot in Kusama co- ustanovitelj Gavin Wood je že 8. junija objavil okvirni razpored dražb igralnih avtomatov Kusama.

Te dražbe igralnih avtomatov bodo določale parahajne, ki bodo dodani v relejsko verigo Kusama. Kusama deluje kot kanarska mreža za Polkadot, ki po Woodu pomaga pri zaščiti Polkadota, tako da “omogoča, da funkcionalnost čim dlje obstaja v naravi.”

Po Woodovi začetnici prva dražba igralnih avtomatov bo potekala pet dni, prva dva dneva pa bosta omogočili predhodne dražbe.

Torej, zmagovalec bi se moral pojaviti do 11: junija po UTC 22, druga dražba igralnih avtomatov pa se je začela uro kasneje. Wood je skupaj predlagal prvi niz petih zaporednih dražb igralnih avtomatov v petih tednih pred začasno prekinitvijo za oceno učinkovitosti omrežja in nadaljevanje drugega kroga dražb, izvedenih po istem urniku.

V začetku junija je platforma za kripto trgovanje Kraken objavila dražbeno platformo za paracain, ki strankam omogoča, da v procesu sodelujejo s same borze. Po napovedih Krakena bodo stranke lahko podprle ponudbe za središče Kurama za decentralizirano financiranje (DeFi) Karura in protokol pametne pogodbe Shiden.

Povezano: Ustvarjalec Polkadot Gavin Wood predlaga Junij 15 za prvo dražbo parašinov Kusama

Na strani s cenami začetek dražbe igralnih avtomatov še ni spodbudil nobenega večjega cenovnega rallya za Kusamin KSM žeton . KSM se je v zadnjem obdobju povečal le za približno 2% 24 – uro trgovanja. Medtem je Polkadot v istem obdobju zabeležil veliko večji rasti cen, DOT pa je zagotovil 15% dobička v času pisanja.

V ponedeljek je Coinbase Pro je napovedal dodajanje Polkadotovega kovanca DOT v svoj katalog altcoin kotacij. V skladu z napovedjo se bo trgovanje z DOT v sredo začelo v vseh jurisdikcijah, ki jih podpira Coinbase, razen v Singapurju.

6993

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments