21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

SeatlabNFT razglaša IDO od 24. do 2022

- Advertisement -

pritisnite start

IZJAVA ZA JAVNOST. SeatlabNFT je predstavil datum za svoj IDO, z mesnatimi osnovnimi vidiki, ki so na voljo s tehniko njihovega spletno jecljanje. 08th of Can 2019 je prva priložnost drugi ljudje po vsem svetu morajo vlagati v domači žeton $SEAT. inovativne platforme za izdajo vstopnic NFT SeatlabNFT je inovativna platforma za nakup vstopnic za priložnosti, zgrajena na blokovni verigi protokola NEAR, zasnovana tako, da si ob upoštevanju dogodkov v živo pridobi poglobljene, dodatne povezane sposobnosti za vse posameznike. Kovanje vstopnic kot NFT in uporaba pregledne, neizpodbitne knjige, ki jo zagotavlja veriga blokov, se bosta znebila goljufij in močno zmanjšala vtis določenega skalpiranja (naloga preprodaje vstopnic za aktualne dogodke pri določeni vrednosti, ki je višja od števila žrebov za razvrščanje delovnih mest) . Najsodobnejše nadomestne izbire za priložnostne vstopnice povzdignejo zdaj zdaj ne spet umetnike, sledilce ali ustvarjalce priložnosti. Zamenjavo vstopnic so mučili hvali in razčlovečili boti v iskanju zaslužka na račun sledilcev in tistih, zaradi katerih so dogodki v živo izvedljivi.

SeatlabNFT omogoča umetnikom, da v zrak izpustijo trenutno neobičajne nagrade svojim sledilcem v okviru zbirateljskih predmetov NFT, VIP vstopnic, vstopnic, ki si zaslužijo skupnost, in celo izkušnje IRL za škrlatno popestritev povezav med umetniki in oboževalci.

SeatlabNFT služi umetnikom, da ustvarijo tesnejše odnose s svojimi sledilci in zaslužijo veliko ceno s svojimi interakcijami. Poleg tega ponujajo instrumente za boj proti skalperjem, ki uporabljajo delitve licenčnin in zgornje meje cen, da bi ponovno nadzorovali sekundarni trg. Resolucija SeatlabNFT Vstopnice so brezplačne za kovanje, zahvaljujoč nenavadni zmožnosti funkcij na NEAR Protokol blokovne verige za prikrivanje vseh cen plina, ki jih imajo njihovi uporabniki. Da bi zaslužil, SeatlabNFT zaračuna 5-odstotno ceno za potrošnike, ki jo je pripravljen znižati tako, da obdrži njihov žeton $SEAT. Polovica vseh cen tihih potrošnikov se izplača kot nagrade za vlaganje. Nasprotna polovica gre trenutno v zakladnico platforme. Platforma SeatlabNFT je razvita sferično, večstopenjski pripomoček za nas, ki se ukvarjamo z njihovim žetonom $SEAT. Imetniki žetonov imajo dohodek od zamenjave ugodnosti na platformi, poleg znižane cene za potrošnike pri nakupu vstopnic NFT in drugih virov, nenavadnega zaslužka za vstop v Center za nagrade in zmožnosti, da svoje žetone vložijo v zamenjavo za nižjo od mirne cene platforme. Pogodbe o obrezovanju urejajo licenčnine razcepi; lokacijski odstotek kakršnega koli dohodka, ustvarjenega s sekundarno bruto prodajo, se samodejno pošlje posameznemu ali številnim upravičencem licenčnine, ki jih določi ustvarjalec priložnosti. To pomeni, da bodo umetniki in ustvarjalci priložnosti navidezno nagrajeni za svoje delo, dohodek pa bo v tem trenutku šel k njim kot zamenjava v roke skalperjev in tarnarjev.

$SEAT IDO Žeton $SEAT IDO izstopa kot idealna priložnost, da ima skupnost naložbe v platformo SeatlabNFT, preden je žeton kotiran na glavnih borzah kriptovalut. Tako kot pri mnogih IDO-jih Web3 se bo žeton $SEAT začel kot namenska ponudba za odkrivanje, ki pomeni, da prej ko uporabniki nakažejo sredstva v pogodbo, višja je cena, za katero bodo pripravljeni sestaviti svoje žetone $SEAT. Vnaprejšnja registracija za IDO preden se začne 30 tudi lahko 1000, da si prislužite navodila po korakih za sodelovanje.

Tukaj je pritisnite začetek. Bralci morajo mirno povzdigniti svojo skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitvami in izdelki. Bitcoin.com zdaj ni kriv, trenutno ali mimogrede, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala na ali naj bi bila pripisana ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmet ali storitve in izdelke, omenjeni v klik start.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni ponudnik za vse kripto povezane kose. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih nadomestnih možnostih. Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2055135644

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -