10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

SEC bo skrbel za naraščajoče vloge izdajateljev kriptovalut s poštenimi pravimi lokacijami dela

- Advertisement -

Prihajajoče mesto podjetja Crypto Assets bo ocenjevalo kripto vloge, kar bo DRP omogočilo, da se osredotoči na oddajo ocenjevalnih točk, povezanih s kripto sredstvi.

063 Celotni pogledi

000 Popolne delnice

Glede na pritok vlog izdajateljev kriptovalut v ZDA, se je Securities and Alternate Price (SEC) odločil, da to jesen razdelimo dve edinstveni lokaciji dela, da bi zagotovili pošteno in pravilno okrepitev na sedmih lokacijah dela na trenutek, ko je odgovoren za pregled vlog izdajatelja.

Pod programom za ocenjevanje razkritja (DRP) Oddelka za finance korporacije je SEC ponudil načrte, da bi dodal dve lokaciji dela – sedež podjetja za kripto sredstva in Kraj podjetja za industrijske namene in storitve — izključno osredotočen na soočanje s kripto sredstvi in ​​industrijskimi pozitivnimi komponentami oziroma podjetji in izdelki.

Renee Jones, direktorica oddelka za finance podjetij, je povedala:

»Uvedba teh edinstvenih lokacij dela bo DRP omogočila, da pritegne pozornost na področjih kripto sredstev, denarnih institucij, znanosti o obstoju ter industrijskih pozitivnih komponent in podjetij ter izdelke in olajšati našo spretnost pri izpolnjevanju našega poslanstva.« Po objavi je kraj podjetja Crypto Assets bo prevzel prizadevanja DRP, da bi bil poučen o kripto vlogah, kar bo oddelku omogočilo, da preusmeri svoje vire, “da poskrbi za neobičajne in razvijajoče se točke ocenjevanja oddaje, povezane s kripto sredstvi.”

Kraj podjetja industrijskih namenov in storitev, na drugi strani, bi bil morda prostor, ki bi bil zasežen nad nefarmacevtskim, nebiotehnološkim in nemedicinskim blagom iz kraja podjetja znanosti o obstoju.

Povezano: Brazilski SEC poskuša uresničiti svoj cilj v zakonu o kriptovalutah

Pozdana predložitev SEC je razkrila namero družbe MicroStrategy, da proda delnice razreda A po ceni $699,0 ,000 in reinvestirajte kapital “za osnovne pozitivne komponente podjetja, skupaj s pridobitvijo Bitcoina (BTC).”

Delček iz predložitve SEC podjetja MicroStrategy. Dobava: SEC.govMikrostrategija drži približno 91,514 BTC, ki je bil zbran takoj, ko je bil nakopičen v precej letih pri določitvi kombinacije poravnave 3 USD. 977 milijarde. Glede na to, da se cene kriptovalut ne povečajo, rezerve podjetja v BTC znašajo več kot milijardo dolarjev, kot kažejo podatki Bitcoin Treasuries.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -