19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija SEC je za direktorja izvršbe imenoval generalnega državnega tožilca iz New Jerseyja

SEC je za direktorja izvršbe imenoval generalnega državnega tožilca iz New Jerseyja

SEC je za direktorja oddelka za izvršbo imenoval generalnega državnega tožilca iz New Jerseyja Gurbirja S. Grewala.

750 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnice

SEC appoints New Jersey Attorney General as director of enforcement

Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo je za direktorja oddelka za izvršbo imenovala generalnega državnega tožilca iz New Jerseyja Gurbirja S. Grewala.

Imenovanje bo začelo veljati od julija 26, pri čemer je SEC dodala veterana tožilca v svoje vrste, da bi imel ključno vlogo pri urejanju finančnih trgov v ZDA

„V kritičnem času ima idealno kombinacijo izkušenj, vrednot in vodstvenih sposobnosti, da vodi oddelek za izvrševanje. Veselim se tesnega sodelovanja z njim, da bi zaščitil vlagatelje in odpravil napake na naših trgih, “je dejal predsednik SEC Gary Gensler.

Grewal je nadomestek za Alexa Oh, ki je bil imenoval Gensler, a je bil primoran odstopiti aprila po le nekaj dneh dela.

Imenovanje Oh je sprožilo reakcijo nad zgodovino njenega dela, ki je branila korporacije kot pravnica , zlasti njeno zastopanje v podjetju ExxonMobil, primeru, v katerem so bili obtoženi obtoženi kršitev človekovih pravic v Indoneziji.

Grewal je Američanka iz Indije, ki je odraščala v New Jerseyju. 48 – letnik je služil na državni in zvezni ravni, vključno z enoto za gospodarske zločine, v kateri je vodil pregon sozaveznikov za dolarjem 300 milijona globalnih shem vdorov in kršitev podatkov.

Grewal je bil v preteklosti dodeljen tudi Enoti za prevare v zvezi s poslovanjem in vrednostnimi papirji, kjer je služboval kot asistent mravi ameriški odvetnik v kazenskem oddelku urada ameriškega odvetništva za vzhodno okrožje New Yorka.

Zdi se, da pod pasom nima nobenih odmevnih kripto primerov, ima pa izkušnje s pregonom Ponzijevih shem in goljufij z vrednostnimi papirji.

Izjemen primer, ki ga je Grewal nadzoroval, ko je bil v New Jerseyju, je bil primer proti Eliyahuju Weinsteinu, ki je priznal krivdo za vodenje nepremičninskega sistema Ponzi, ki je vlagatelje ogoljufal iz dolarjev 200 milijonov.

Weinstein je bil obsojen na 22 let zapora in kasneje sprejet v drugo goljufivo shemo, ki je obkrožala prvo javno ponudbo Facebooka (IPO) nazaj 2012.

Povezano: Rapper The Game pred $ 12 M sodba skupaj z izvršitelji v primeru ICO

SEC je v zadnjem času pospeševal pregon Začetnih ponudb kovancev, za katere meni, da so vrednostni papirji. Cointelegraph je junija poročal o tekoči tožbi med SEC in Ripple Labs 25 in razkrila, da je regulativni organ pred kratkim trdil, da imetniki XRP žetonov uporabljajo družabna omrežja za “razširjanje negativnih in lažnih izjav o članih vodstva SEC.”

SEC je decembra prvotno vložil SEC, ker naj bi se podjetje ukvarjalo z neregistrirano ponudbo vrednostnih papirjev. Obe strani sta bili ves čas v napeti bitki 2021.

128018

Prejšnji članektZERO bo izdal 18 milijonov dolarjev zalog za “Robinhood naložb v nepremičnine”
Naslednji članekCoinbase to Launch Apple-Like Crypto App Store

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments