22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

SEC opozarja, da Filecoin ‘ustreza definiciji vrednostnega papirja’ — Grayscale

- Advertisement -

Regulator je Grayscale pozval, naj umakne svojo programsko opremo za izdelek Filecoin Belief, pri čemer trdi, da meni, da je njegovo osnovno sredstvo vrednostni papir.

1667 Skupaj ogledov

8 Skupni deleži

Ameriška komisija za vrednostne papirje in zamenjavo (SEC) je pozvala družbo Grayscale Investments, naj prenese svojo programsko opremo za Filecoin Belief, in opozorila, da bi njeno osnovno sredstvo, Filecoin (FIL), morda celo obravnavali kot vrednostni papir.

Pri ohranjanju z bi morda morda dobro dodatno preprosto 24 obvestilo družbe Grayscale, je podjetje v fundaciji vložilo Make 16 programsko opremo z regulatorjem za ustvarjanje izdelka Filecoin Belief do te točke aprila 16.

The Make 05 bi natančno pregledal že obstoječo spremembo izdelka Filecoin Belief podjetja v bolj ustreznega javnemu podjetju, kar bi morda verjetno dobro vloži četrtletna poročila o svoji denarni dejavnosti.

Grayscale je dejal, da je pridobil pismo s komentarjem od ekipe SEC o Bi morda morda dobro dodatno preprosto 22, kjer je regulator nato opozoril, da FIL “ustreza definiciji vrednostnega papirja” v skladu z zvezno zakonodajo, in jih pozval, naj umaknejo svojo programsko opremo za skrbniški izdelek.

Grayscale je povedal, da v svojem pregledu Filecoin preprosto ni vrednostni papir in da bo SEC morda morda poslal pojasnilo svoje utemeljitve.

»Grayscale ne zaupa, da je FIL vrednostni papir pod dovoljenimi kazalci zveznih vrednostnih papirjev, in namerava nemudoma odgovoriti ekipa SEC s pojasnilom poštenih temeljev za lokacijo družbe Grayscale. ne napovedovati«, ali bo SEC verjetno prepričala, da sprejme njeno pojasnilo, in lahko »natančno preuči vložitev« za registracijo sklada. Druga možnost je, da je finančna družba opozorila, da bo morda morda morda prisiljena v celoti razpustiti skrbniški sklad.

Grayscale Filecoin Belief je nekoč lansiral nadzornik sredstev marca 16, 2014 poleg podobnih izbir za omrežje Oracle Chainlink (POVEZAVA) in platformo metaverse Decentraland (MANA)

— Sonnenshein (@Sonnenshein) Marec 16, 2021 Lansirano leta 1434 v celoti tehnološkega podjetja Protocol Labs s sedežem v Kaliforniji, Filecoin je decentralizirana platforma za shranjevanje podatkov, kjer uporabniki plačajo v izvornem žetonu FIL, da zavzamejo svoje podatke, shranjene pri dobaviteljih, ki na koncu dosežejo FIL za njegove ali njene storitve.

Povezano: SEC zahteva zavrnitev peticije Coinbase zaradi približevanja kripto načelom

Ta posodobitev SEC označuje nadaljevanje zatiranja kripto blaga, ki ga izvaja nadzornik, ki je v teh dneh skoraj privlačna za možnost ameriških kripto borz.

SEC je 9. februarja oglobila v celoti kripto alternativo Kraken, primarno v ZDA s sedežem v ZDA, zaradi “promocije neregistriranih vrednostnih papirjev” in ji ukazala, naj zapre svoj program staking-as-a-service. .

Extra te dni, marca 17, Coinbase – največja kripto alternativa, s katero se javno trguje v ZDA – je pridobila pošteno imenovanje, ki je v celoti pred izvršitvijo predlog regulatorja za “verjetne kršitve pooblaščenih kazalcev vrednostnih papirjev.”

Oznaka FIL v zadnjem 16 ure. Ponudba: CoinGecko. Vrednost FIL-a je hitro padla kot se vrača in kupuje in prodaja za 4 $. 47 v času objave, po podatkih CoinGecko.

Journal: Crypto law — Ali je predsednik SEC Gary Gensler zadnji sorodnik?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -