23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain SEC opozarja vlagatelje pred tveganji pri Bitcoin terminskih pogodbah

SEC opozarja vlagatelje pred tveganji pri Bitcoin terminskih pogodbah

SEC je opozoril, da bi “vlagatelji morali razumeti, da je Bitcoin, vključno s pridobivanjem izpostavljenosti na trgu Bitcoin terminskih poslov, zelo špekulativna naložba.”

6801 Skupaj ogledov

8 Skupaj delnice

SEC warns investors of the risks with Bitcoin futures

Ameriška komisija za vrednostne papirje in borze vrednostnih papirjev (SEC) je vlagatelje opozorila na tveganja trgovanja s terminskimi pogodbami za Bitcoin – za nekaj vprašanj je navedla nestanovitnost trga, pomanjkanje predpisov in prevare.

Junija 10 Opozorila za vlagatelje v biltenu SEC opisuje ključne točke, ki bi jih morali vlagatelji “skrbno pretehtati”, preden vlagajo v sklad, ki kupuje ali prodaja Bitcoin terminske pogodbe.

“Vlagatelji bi morali razumeti, da je Bitcoin, vključno s pridobivanjem izpostavljenosti prek terminskega trga Bitcoin, zelo špekulativna naložba,” je pisalo v biltenu.

To zadnje opozorilo SEC o tveganjih, povezanih z Bitcoinom, je nadaljevanje sporočila, ki ga je poslalo prejšnji mesec in opozorilo vlagatelje, “ki jih zanima vlaganje v vzajemni sklad z izpostavljenostjo do bitcoinov terminskega trga “dvakrat premisliti zaradi tveganj.

Zadnje opozorilo ugotavlja, da čeprav naložbe v vse vrste skladov vključujejo tveganje, imajo skladi, ki „kupujejo ali prodajajo bitcoin terminske pogodbe, v primerjavi z drugimi edinstvene značilnosti in povečana tveganja“

“Vlagatelji bi morali upoštevati nestanovitnost Bitcoina in terminskega trga Bitcoin, pa tudi pomanjkanje predpisov in potencial za goljufije ali manipulacije na osnovnem trgu Bitcoinov. “

SEC je prav tako poudaril, da Bitcoin’s cena ni nujno povezana z vrednostjo sklada, ki ima terminske pozicije Bitcoin. Po mnenju SEC je to delno posledica tega, da skladi potencialno nimajo neposredne izpostavljenosti do „osnovnih sredstev“.

„Cene terminskih pogodb se lahko razlikujejo glede na mesece dobave in razlikujejo od promptne cene osnovnega blaga, “je bil naveden v biltenu.

Bilten je poudaril tudi opozorila, kot so„ vlagatelji se morajo osredotočiti na stopnjo tveganja, ki ga prevzemajo v primerjavi s stopnjo tvegajo, da jih z veseljem prevzamejo, “kar je na Twitterju sprožilo šaljiv odziv, raziskovalec financ in tveganj ter avtor Nassim Taleb pa izjavil:” Zelo sem hvaležen, da imamo SEC, hvala bogu! “

Zelo sem hvaležen da imamo SEC, hvala bogu!

– Nassim Nifraudolas Taleb (@nnfraudtaleb) junij 10, 2021

Povezano: JPMorgan kaže na šibke Bitcoi n terminskih pogodb kot signal za medvedji trg

Opozorilo so drugič ta teden ameriški regulativni organi javno izstopili proti derivatom kriptovalut. Dan M. Berkovitz, komisar komisije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami (CFTC), je 8. junija dejal, da meni, da so trgi izvedenih finančnih instrumentov DeFi “slaba ideja” in da ne vidi, “kako zakoniti so v skladu s CEA. ”

Caitlin Long, ustanoviteljica in izvršna direktorica družbe Avanti Financial, je spremljala pripoved iz javnih izjav ameriških upravnih organov med, kot pravi, “kripto regulativno represijo”. “. Danes je poudarila, da je bila SEC verjetno še bolj zaskrbljena zaradi čezmorskih platform:

“SEC izda to opozorilo za vlagatelje pred obalnimi borzami, ki ponujajo le približno 2,5-krat vzvod – samo predstavljajte si, kako gleda na ponudbe na tujih borzah> 100 x vzvod. ”

Prejšnji članekBitcoin Mining Council razkriva podrobnosti in potrjuje, da Elon Musk nima “nobene vloge”
Naslednji članekUpravitelj premoženja Multi-milijard State Street uvaja delitev digitalnih valut

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments