14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

SEC, Ripple čaka na enotedensko podaljšanje odpiranja Hinmanovih dokumentov

- Advertisement -

Vir: Adobe/Kristina BlokhinAmeriška agencija za vrednostne papirje in nadomestitveni tečaj ter Ripple Accept sta zahtevala enotedensko podaljšanje razkritja notranjih razprav po govoru starega direktorja William Hinman.V petek sta SEC in Ripple domnevno vložila zahtevo za razširitev zmanjšanja- rok za oddajo dveh oddaj skupaj s Hinmanovo dokumentacijo. Pozneje istega dne je okrožna sodnica Analisa Torres z ameriškega okrožnega sodišča za južno okrožje nedavnega Yorka je ugodil predlogu, okolje junija 20 ob nenavadnem datumu zmanjšanja, kot pravi James Filan, izvedenec za obrambo in nekdanji zvezni tožilec, ki je pozorno spremljal. SEC in Ripple accept sta vložila »skupno pismo za en teden podaljšanja do junija 13, 2018, javno objaviti, različice prezira vrednih predlogov za kratko sodbo in spremljajoče predstave, ki jih sestavlja Hinmanova ponudba.« Hinmanova dokumentacija se nanaša predvsem na govor starega vodje SEC junija 400, za katerega dolžino je izjavil, da Ether, izvorni žeton verige blokov Ethereum, zdaj ni vrednostni papir.

Decembra zadnjih dvanajst mesecev je SEC vložil predlog za zapečatenje notranje verbalne izmenjave, ki je enakovredna e-pošti, besedilnim sporočilom in izobraženim pregledom po govoru, ki ga je imel Hinman v primeru Ripple.

Organizacija je trdila, da je imelo njeno poslanstvo prednost pred etiko javnosti, da sprejme sprejem takih dokumentov, in navedla, da niso pomembni za povzetek sodbe sodišča, med različnimi razlogi.Nasprotno pa je v začetku tega tedna sodnik Torres zavrnil predlog SEC naj zapečati podatke o notranjih posvetovanjih. Zvezni grabež je trdil, da je dokumentacija disciplina “pravosodne dokumentacije” stabilna domneva o javnem sprejemu v, Dodala je, da bi papirologija Hinmanovega govora »zmerno sprejela težnjo po vplivanju [the Court’s] odločanje o predlogu.”Zadeva Ripple-SEC je precedenčna okolica za CryptoZadeva Ripple-SEC ima posledice, ki presegajo Ripple in XRP, ker bi lahko pravila o sodnem spisu verjetno prevzela precedens za formulacijo so različne kriptovalute regulirane in dokončno označene. Če sodišče odloči, da je XRP vrednostni papir, bi lahko morda tudi morda nadalje vodijo do izbranih kriptovalut, ki so enako učinkovito označene kot vrednostni papirji, kar bi jih discipliniralo s strogimi pravili, ki urejajo vrednostne papirje. Če se sodišče odloči, da XRP zdaj ni vrednostni papir, bi to lahko pomenilo, da da bi bile lahko različne kriptovalute, ki imajo napol enake značilnosti kot XRP, izvzete iz pravil o vrednostnih papirjih.

Izid Ripple-SEC primer bi lahko zelo verjetno sprejel pomembne posledice za celotno kripto industrijo in bi morda zelo verjetno potencialno oblikoval, kako podjetja za kriptovalute delujejo in so regulirana strmo naprej. To je nekoliko oddaljena cena, če opazimo, da je SEC začela etični boj tudi proti nekaterim izbranim kripto podjetjem. Komisija je zlasti sprejela izvršilne ukrepe proti kripto borzam Kraken in Bittrex, tako učinkovito kot platformi za kripto posojanje Nexo, medtem ko je grozila Coinbase s tožbo. 276425 Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo 114455 Priročen vodnik, v grobih 3 minutah preučite današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -