15.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga SEC se odpira za komentarje o odobritvi VanEck Bitcoin ETF

SEC se odpira za komentarje o odobritvi VanEck Bitcoin ETF

Vložitev je bila pred junijem komisije 17 rok za odobritev ali zavrnitev Bitcoin ETF po podaljšanju aprila.

1141 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

SEC opens to comments on whether to approve VanEck Bitcoin ETF

Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo je izdala odredbo, ki javnosti omogoča, da od upravitelja premoženja VanEck komentira predlagano spremembo pravila, ki ureja sklad Bitcoin, s katerim se trguje na borzi.

vložil pri SEC, regulatorni organ še ni sprejel odločitve, ali naj odobri ali ne odobri VanEckovega sklada, s katerim se trguje na borzi Bitcoin, ali ETF, vendar “išče in spodbuja zainteresirane osebe, naj predložijo pripombe” na predlog. Komisija natančneje poziva javnost, naj preuči, ali menijo, da bi bil Bitcoin ETF dovzeten za manipulacijo in bi bil zasnovan za preprečevanje goljufivih in manipulativnih dejanj in praks.

SID je tudi vprašala ljudi, da pretehtajo “primernost Bitcoina kot osnovnega sredstva za izdelek, s katerim se trguje na borzi”, ter likvidnost in preglednost trga Bitcoin (BTC). Obstoječa pravila zahtevajo, da so nacionalne borze vrednostnih papirjev namenjene “zaščiti vlagateljev in javnega interesa.”

Kdor želi komentirati predlagani Bitcoin ETF, bo imel čas do 21 dni po objavi naročila v Zveznem registru in 35 dni po objavi v isti register za izpodbijanja. Javni člani lahko pripombe oddajo prek spletnega mesta SEC, po elektronski pošti ali po pošti.

Povezano: SID potiska odločitev o VanEck Bitcoin ETF do junija

VanEck je marca predložil dokumentacijo za prošnjo za Bitcoin ETF pri SEC, potem ko je upravitelj sredstev umaknil podobno vlogo, ki jo je vložil januarja v partnerstvu z zagonom blockchain SolidX. Komisija je že enkrat podaljšala razpravo, od 3. maja do junija 17.

SID lahko podaljša rok v 45 -, 45 -, 56 – in 60 – povečanje dneva – do 91 dni – preden izda končno odločbo. Vendar v razdelku 19 (b) (2) (B) Zakona o borzi vrednostnih papirjev z dne 1934, komisija ima pravico “določiti, ali je treba predlagano spremembo pravila zavrniti” pred katerim koli rokom, kot je to v primeru zahteve za javno pripombo.

Regulatorji v ZDA niso odobrili nobenega Bitcoin ETF. Glede na nenehne zamude SEC v primeru predlaganih skladov BTC, s katerimi se trguje na borzi, družb VanEck, Valkyrie Digital Assets in Fidelity Investments, mnogi ne pričakujejo odobritve kmalu. Vendar so kanadski uradniki letos prižgali zeleno luč za številne kripto ETF-je, vključno s ponudbami upravitelja investicijskih skladov 3iQ, Purpose Investments, Evolve Funds Group in CI Global Asset Management.

67771

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments