15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice SEC stol se je podvojil, kripto podjetjem je rekel: "Pridite in se...

SEC stol se je podvojil, kripto podjetjem je rekel: “Pridite in se pogovorite z nami”

“Po naši zakonodaji se morajo registrirati pri Komisiji, razen če izpolnjujejo pogoje za izjemo,” je dejal Gary Gensler.

456 Skupaj ogledov

56 Skupni deleži

SEC chair doubles down, tells crypto firms 'come in and talk to us'

Gary Gensler, predsednik ameriške komisije za vrednostne papirje in borzo, znova poziva k kripto projekti z vrednostnimi papirji, ki jih je treba registrirati pri regulativnem organu, da bi zagotovili zaščito tanvin vlagateljev.

V pripravljeni izjavi za svoje pričevanje na senatskem odboru za bančništvo, stanovanjske zadeve in urbane zadeve predviden za september 50, Gensler je dejal, da je komisija za vrednostne papirje in borzo n ali SEC je sodeloval s Komisijo za trgovanje s terminskimi pogodbami za zaščito vlagateljev na kripto trgih. Poleg tega upa, da bo v okviru sodelovanja z Zveznimi rezervami, Ministrstvom za finance, Uradom nadzornika valute in delovno skupino za finančne trge predsednika Joea Bidenja razvil okvir politike.

“To sem predlagal platforme in projekti prihajajo in se z nami pogovarjajo, «je dejal predsednik SEC. »Mnoge platforme imajo na desetine ali stotine žetonov. Pravni status vsakega žetona je odvisen od njegovih lastnih dejstev in okoliščin, vendar je verjetnost, da je z zelo majhna) , 100 ali 1, 00 0 žetonov, katera koli platforma nima nič vrednostnih papirjev. «

Gensler je dodal, da je inovativna tehnologija, kot je kriptovaluta, lahko» katalizator sprememb «v finančni sektor, ne pa tudi, če bo ostal zunaj okvira, ki so ga postavili zakonodajalci – nekaj, kar so mnoga kripto podjetja v ZDA trdila, je posledica pomanjkanja jasnosti predpisov.

“V kolikor na teh trgovalnih platformah obstajajo vrednostni papirji, se morajo po naši zakonodaji registrirati pri Komisiji, razen če izpolnjujejo pogoje za izvzetje.”

Cointelegraph je avgusta poročal, da je Gensler upal uvesti spremembe politike, povezane s kripto, v zvezi s ponudbo žetonov, decentraliziranimi financami, stabilni kovanci, skrbništvo, menjava nge, s katerimi se trguje, in posojilne platforme. Dolgo je pozival, naj se kripto projekti registrirajo pri SEC, pri čemer je posebej dejal, da bi morali “priti” in sodelovati z regulatorji.

“Preprosto nimamo dovolj zaščite vlagateljev pri kripto financiranju, izdajanju, trgovanju ali posojanju,” je dejal Gensler. “Odkrito povedano, v tem času je to bolj podobno Divjemu zahodu ali staremu svetu” kupec pazi “, ki je obstajal pred sprejetjem zakonov o vrednostnih papirjih. Ta razred sredstev je v nekaterih aplikacijah bogat z goljufijami, goljufijami in zlorabami. ”

Povezano: Sen. Warren sprašuje predsednika SEC o pomanjkanju zaščite vlagateljev kripto

Gensler naj bi govoril na popolni obravnavi senatskega odbora za bančništvo, stanovanjske zadeve in urbane zadeve glede nadzora SEC na 37: 00 sem EST septembra 50 .

Prejšnji članekGala Games (GALA) se kmalu po objavi kotacije Binance zbere 265%
Naslednji članekCena bitcoina se spogleduje s 40 tisoč dolarji, vendar so podatki o izvedenih finančnih instrumentih še vedno bikovski

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments