14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga SEC začne formalni pregled aplikacij ETF Fidelity, SkyBridge Bitcoin

SEC začne formalni pregled aplikacij ETF Fidelity, SkyBridge Bitcoin

Fidelity’s Wise Origin Bitcoin Trust in First Trust SkyBridge Bitcoin ETF zdaj pregledujejo regulatorji, glede na dokumentacijo, vloženo v začetku tega meseca.

4024 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

SEC begins formal review of Fidelity, SkyBridge Bitcoin ETF applications

Par vlog za Bitcoin (BTC) ETF, ki sta jih predložila Fidelity Investments in SkyBridge Capital, sta na uradnem pregledu ameriške komisije za vrednostne papirje ali borzo (SEC) in ponovno sproža dolgoletno razpravo o tem, ali bodo regulatorji končno odobrili prvi ameriški ETF, usmerjen v kripto. .

Uradni pregled prijave družbe Fidelity Investments je bil dokumentiran maja 25, ki se je pojavila na spletni strani regulatorja. Formalni pregled aplikacije SkyBridge je bil opisan v majski 21 prijavi.

Obe vlogi ETF sta bili predloženi marca. Kot je takrat poročal Cointelegraph, se je podjetje SkyBridge Capital Anthonyja Scaramuccija skupaj z investicijskim svetovalcem First Trust Advisors razvilo izdelek, ki želi delnice uvrstiti na newyorško borzo Arca.

Aplikacija Fidelity opisuje izdelek ETF, ki spremlja Bitcoin-ova dnevna gibanja cen z uporabo lastniškega indeksa, pridobljenega iz več cenovnih virov.

Ameriški regulatorji za vrednostne papirje imajo zdaj v preglednici šest vlog ETF. Odločitev o prijavi VanEck se pričakuje prihodnji mesec.

SEC še ni odobril niti enega Bitcoin ETF, pri čemer je navedel pomisleke glede manipulacije s cenami in nestanovitnosti. Zagovorniki Bitcoin ETF verjamejo, da bo tokrat drugače glede na naraščajočo zapadlost razreda sredstev. Verjame se, da bi Bitcoin ETF zagotovil lažje institucionalne dostopne točke do trga digitalnih premoženja, kar bi lahko koristilo ceni in sprejetju.

Severno od meje so kanadski zakonodajalci odobrili več Bitcoin ETF-jev. Namen Bitcoin ETF, ki trguje pod oznako BTCC, je v manj kot dveh mesecih po lansiranju zbral milijardo dolarjev premoženja v upravljanju.

Prejšnji članek3 načini, kako trgovci s pomočjo drsečih povprečij berejo zagon na trgu
Naslednji članekICHI uvaja „decentralizirano monetarno upravo“ za izdajo stabilkoinov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments