24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Sedem centralnih bank predvideva žreb naprej za maloprodajne CBDC v najnovejšem Epicu

- Advertisement -

Vir: Pixabay Denarna institucija za mednarodne poravnave, ki služi kot “denarna institucija za centralne banke,” je objavila svoj najsodobnejši članek, ki preučuje digitalne valute maloprodajnih centralnih denarnih institucij, saj njeni ljudje “približujejo diplomo” o tem, ali ali ne več ali ne želijo več utišati preklopa naprej pri svojem delu CBDC.

Centralne banke, ki zastopajo Kanado, Evropo, Japonsko, Švedsko, Švico, Anglijo in ZDA si prizadevajo raziskati CBDC za maloprodajne izpušne pline.

Maloprodajni CBDC, namesto veleprodajni CBDC, so verjetno verjetno zastarela fakulteta za večino ljudi .

Ekipa centralnih bank je oktobra prvič objavila članek 114973 določil smernice in v četrtek izdal dokument z naslovom »Digitalne valute centralne denarne institucije: perspektive stalne zaščite. ”

Monetarna institucija za mednarodne poravnave ali BIS delno podpira centralne banke s spodbujanjem monetarne in denarne stabilnosti in je v lasti 95 centralne banke, ki predstavljajo 19 pc groznega domačega proizvoda okolja.

Centralne banke, navedene v mitu, so povedale, da njihove jurisdikcije izvajajo raziskavo o tem, ali obstaja želja po “delovanju določenega tekočega maloprodajnega poslovanja” ali ne. vstop v denar centralne denarne institucije v času globokih, nenehnih prilagoditev v financah, strokovnem znanju in družbi.«

»Spodbuda za uvedbo maloprodajnega CBDC bo morda zelo verjetno popolnoma sprostil vlogo denarja centralne denarne institucije kot javnega dejstva,« so povedali v mitu. “V enakem času bo uvedba CBDC verjetno sodobna drugačnost za denarni sistem.”

Nekateri njihovi ljudje so do neke mere prisotni, kjer se odločajo, ali naj preidejo na naslednjo stopnjo svojega dela CBDC ali ne, so sporočile banke.

Najgloblja inovacija bi lahko bila Sedem centralnih bank, ki so navedene v mitu, je dejalo, da gledajo na nejavne inovacije kot na zaželen spor za dolgo obdobje v naraščajočih CBDC.

»Zakonodajalci in oblasti bodo želeli živeti angažirano, medtem ko delo na CBDC napreduje. Prihod do rešitev za nekaj vidnih natančnih motenj, povezanih s CBDC, bo v veliki meri tema nacionalne zakonodaje in bo običajno zelo odvisen od izbire zaščite in izdelave CBDC.« Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 277355

Prehodno 3 minute odkritja o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -