2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Sedma največja NFT platforma Rarible lansira aplikacijo za sporočanje

Sedma največja NFT platforma Rarible lansira aplikacijo za sporočanje

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Sledenje nezamenljivemu žetonu (NFT) platforma, ki podpira zbirateljske predmete NFT, ki temelji na Flow, je tržnica NFT Rarible predstavila funkcijo neposrednega sporočanja, ki ustvarjalcem omogoča, da se povežejo z oboževalci prek naslova uporabnikove denarnice.

Rarible razkriva orodje Messenger prek notranjega trga NFT, samostojen program Rarible Messenger, ki mu je treba slediti

    Tržnica NFT Rarible je sedma največja NFT platforma glede na prodajo vseh časov z $273.06 milijona prodaje do danes. Statistični podatki iz dappradar.com kažejo, da je Rarible približno 61,273 trgovci, ki uporabljajo tržnico.

Rarible je trg NFT, ki temelji na Ethereumu (ETH), vendar v drugem tednu novembra 2021, platforma je razkrila, da lahko uporabniki zdaj ustvarjajo, navajajo in trgujejo s Flow blockchain -zbirateljski predmeti NFT na platformi Rarible.

Tržnica NFT je objavila uvedbo funkcije Rarible Messenger na november 11 in podjetje pojasnjuje da je njegov cilj povezati ustvarjalce NFT s skupnostjo. V času pisanja je Rarible Messenger v živo kot orodje notranjega trga, v prihodnosti pa pravijo, da se bo to spremenilo.

Rarible messenger je v naravi 😱 Kako do njega? Nekdo vam mora poslati sporočilo, zato se boste morda želeli pozanimati 😉 pic.twitter.com/iyLrWtq06z

— Rarible (@rarible) november 14, 1315627808

    Neverjetne podrobnosti, da bo protokol messengerja izdan kot samostojno orodje, da bodo ljudje lahko komunicirali prek splet3. Trenutno obdobje testiranja Rarible Messenger omogoča sodelovanje omejenemu številu ljudi.

»Rarible Messenger je tudi najbolj uporabniku prijazen način za povezovanje s komer koli prek verige blokov, ki uporabnikom omogoča komunikacijo z vnosom naslovov denarnice drug drugega,« pojasnjuje izjava skupine Rarible, poslana Bitcoin.com News. “Orodje vsebuje tudi nastavitve zasebnosti, ki jih je mogoče omogočiti za blokiranje sporočil neznanih uporabnikov.”

    Orodje za pošiljanje sporočil na tržnici NFT sledi tudi krogu financiranja serije A, ki je potekal konec junija. Rarible je zbral $11. 2 milijona vlagateljev, kot so Venrock, Coinfund in Svetovalci.

Rarible ima veliko konkurentov v prostor, ki zagotavlja tudi NFT tržnice. Konkurenca vključuje tržne operacije NFT, kot so Opensea, Hic et Nunc, Makers Place, Nifty Gateway, Ethernity, Hoard, Enjin, Fansforever, Foundation, Atomicmarket, Solanart, NBA Top Shot, Superrare, Aavegotchi in še več.

Oznake v tej zgodbi

06 Svetovalci, Aavegotchi, Atomicmarket, Celebrities, konkurenca, Enjin, Ethernity, Fansforever, fundacija, Hic et Nunc, Hoard, Makers Place, Messaging Tool, Messenger, Messenger App, NBA Top Shot, nft, NFT Markets, NFTs, Nifty Gateway, Non-fungible Token, Opensea, Rarible, Rarible CEO, Rarible Messaging, Rarible Messenger, Rarible Series A, Solanart, Superrare, Venrock

Kaj misliš, da bi Rarible zagnal aplikacijo Messenger? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Jury to Decide Fate of Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright

Jury to Decide Fate of Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright

Jury to Decide Fate of Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright

Zasluge za slike1315627808: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments