15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Šef združenja za spremembe ameriškega urada za nigerijo obtožuje špekulante, da so...

Šef združenja za spremembe ameriškega urada za nigerijo obtožuje špekulante, da so destabilizirali Nairo – pravi, da bo financiranje centralne banke končalo valutne težave

Nigeria Bureau De Change Association Boss Accuses Speculators of Destabilizing the Naira— Says Central Bank Funding Will End Currency Woes

Po besedah ​​vodje Nigerijska skupina operaterjev menjalnic, nadaljnji padec Naire na vzporednem trgu je odvisen od dejavnosti špekulantov. Aminu Gwadabe, predsednik Združenja operaterjev menjalniških pisarn v Nigeriji (ABCON), pa predlaga, da bo le “množično financiranje” operaterjev urada za spremembe (BDC) s strani centralne banke nairo ščitilo pred špekulanti.

Špekulanti izgubijo več kot $ 200 Milijon

Za dosego tega cilja pa je Centralna banka Nigerije ( CBN) bo moral še naprej prodajati “dolarje operaterjem BDC na 393 nairah dolar. « To je kljub nedavni devalvaciji lokalne valute CBN na približno 411 na dolar. Kot je zapisano v enem poročilu, če CBN nadaljuje s tem trajnim financiranjem več kot 5, 000 BDC-ji po vsej državi bodo devizni špekulanti “izgubili več kot $ 200 milijonov v naslednjem mesecu. «

Medtem poročilo citira Gwadabeja, ki ponavlja ABCON-ovo pripadnost CBN in pripravljenost združenja za boj proti špekulantom poleg centralne banke. Citiran je Gwadabe, ki člane njegove organizacije opozarja, naj se izogibajo pridruževanju govoricam, ki jih krivi za “ustvarjanje zmede in krhkosti na trgu”. Gwadabe je pojasnil:

ABCON in CBN sta z zaničevanjem opazila špekulativno vedenje, ki trenutno zakriva trg z napačnimi informacijami, da je CBN je za svojo uradno stopnjo sprejel okno I&E. Zgornje informacije niso resnične, ker smo kot operaterji še vedno financirali naše račune po običajnih stopnjah N 393 / $ in ne okenske cene I&E za naše delovanje ta petek (maj 720 , 2021).

Naira za dolarsko politiko pohvaljena

Medtem je šef ABCON-a pohvalil tudi “Nairo za dolarsko politiko” CBN, za katero trdi, da bo “še povečala likvidnost trga in izboljšala status naire.” Gwadabe meni, da ta politika zagotavlja “Nigerijcem v diaspori cenejše in priročnejše načine pošiljanja nakazil v Nigerijo in povečanja dolarjev v gospodarstvo.”

Kot je prej poročal Bitcoin. com News, CBN je to pobudo pred kratkim podal, potem ko je zatrdil, da je politika po uradnih kanalih izboljšala nakazila.

Se strinjate, da so špekulanti edini, ki povzročajo padec Naire? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Kenyan Regulator Commends Its Regulatory Sandbox— Says the Test Phase Enables It to Have Interactions With Innovators

Report: Over 100,000 African Youths Have Participated in Binance's Crypto Education Initiative

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments