15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Sekuritance je tu, da okrepi javno zaupanje v blokchain transakcije

Sekuritance je tu, da okrepi javno zaupanje v blokchain transakcije

sponzorirano

Anarhična narava Crypto-a s poudarkom na decentralizaciji doslej nima nobenih regulativnih organov. Toda prej ali slej bo moral sprejeti nekakšne standarde, kajti ko se denar premika in izstopa iz verig blokov v tradicionalni finančni sistem in iz njega, mora obstajati nekakšna skladnost. In prav to je problem, ki ga želi rešiti Sekuritance.

Sekuritance: vse na enem mestu Compliance and Regulatory Shop

Sekuritance je enkraten projekt na področju regulativne tehnologije (RegTech), ki bi lahko okolju blockchain pomagal približati se mainstream. Nova platforma ponuja široko paleto storitev na enem mestu, ki vsakemu uporabniku omogoča, da zagotovi skladnost s predpisi, spremlja programe in poizvedbe. Uporabna je tako za posameznike kot za institucije.

Vsak uporabnik lahko uporablja Sekuritance za izvajanje celovitih ocen kibernetskega tveganja, preverjanje naslovov denarnice v blockchainu, preverjanje MFA kartic, CECL , FCPA in AML / CTF. Z drugimi besedami, to je ena platforma, ki lahko s ceno nekaj klikov prinese spoštovanje katere koli operacije veriženja blokov.

Nova platforma je zgrajena z varnostjo, prilagodljivostjo in v mislih razširljivost. Notranji mehanizem vključuje večdimenzionalno tveganje in napredno celostno preverjanje.

Projekt vključuje SKRT, kriptovaluto, ki bo podpirala skladnost s predpisi v podjetniškem razredu, večjo varnost in vse druge funkcije v Sekuritance. SKRT je žeton ERC – 20 in uporablja mehaniko, ki temelji na soglasju znotraj verige blokov.

Vloga SKRT je obdelava in prijava podatkov o regulativni tehnologiji in storitev preverjanja, povezanih s plačili. Vse je narejeno z uporabo pametnih pogodb. Podjetje se bo kmalu pridružilo vrstam Ethereum Enterprise Alliance.

Čeprav obstaja veliko načinov za reševanje težav z izpolnjevanjem zahtev v verigah verig, je Sekuritanceova prednost edinstvena po svojih različnih storitvah. združite skladnost, spremljanje goljufij in transakcij ter preverjanje pranja denarja pod eno streho.

Tehnologija ni povezana z nobeno določeno verigo blokov, zato je agnostična. To pomeni, da lahko deluje na katerem koli javnem protokolu, pa tudi na zasebnem ali omejenem. Ethereum, Bitcoin ali Hyperledger za SKRT ne vplivajo.

Skladnost s predpisi je torej glavna stvar Sekuritance, vendar obstaja še veliko več. V kombinaciji so tokenizacija podatkov, forenzična analiza, storitve MPI, spremljanje transakcij dejavnosti in vpis v 3D. Prav tako izboljšuje profil uporabnikov KYC.

Še boljše za potencialne uporabnike in stranke je prilagajanje tretjih oseb v mislih že od začetka, tako da lahko zgodi se hitro.

Prihodnost

Sekuritance je ena mnogih prepotrebnih blockchain projektov, ki kriptovalute potiskajo v resnični fizični svet.

Čeprav teoretični potencial, povezan s kriptosfero, ni dvomljiv, je njegova praktična korist je še vedno omejeno s pomanjkanjem ustreznih tehnologij in idej, ki lahko odlično idejo spremenijo v nabor odličnih rešitev za vsakodnevne težave, ki jih lahko vsi uporabljajo tako enostavno kot preverjanje vremena na svojem mobilnem telefonu. Zdi se, da je varstvo korak v pravo smer, saj pomaga premostiti to vrzel.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Cash2Bitcoin - The Great Advantages of Using a Bitcoin ATM

Convenience Powered by Security: A New Browser Wallet Connects dApps to Free TON

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments