2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Semiotična umetna inteligenca je od fundacije Graph dodelila 60 milijonov dolarjev za...

Semiotična umetna inteligenca je od fundacije Graph dodelila 60 milijonov dolarjev za podporo rasti ekosistema

Semiotična umetna inteligenca bo postala tretji razvijalec jedrnega protokola, ki se bo letos pridružil omrežju Web 3.0 in bo z uporabo nastajajočih tehnologij povečal varnost, razširljivost in gospodarsko učinkovitost platforme.

768

Skupni ogledi

000

Skupni deleži

Semiotic AI granted $60 million by the Graph Foundation to support ecosystem growthSemiotic AI granted $60 million by the Graph Foundation to support ecosystem growth

Fundacija Graph je objavila $60 milijona osemletnih nepovratnih sredstev za Semiotic AI v poskusu razširitve raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti zagonskega podjetja za programsko opremo v sektorjih kriptografije in umetne inteligence.

Natančneje, partnerstvo se bo osredotočilo na izgradnjo arhitekture, potrebne za avtomatizirano in preverljivo indeksiranje in poizvedovanje na grafu, poleg razvoja funkcionalnosti mikroplačil z uporabo dokazov brez znanja, kot so ZK-SNARK.

V teku 2021, semiotična umetna inteligenca je skupaj z Graphom prispevala k rasti ekosistema z litanijo o f pobude, kot je izgradnja storitve za napovedovanje poizvedb beta, ki deluje v vlogi operacije indeksiranja, podpira načrtovanje infrastrukture brez znanja in med drugim prejme začetno donacijo marca letos.

S to novico Semiotic AI sledi stopinjam dveh infrastrukturnih platform in postane razvijalec jedrnega protokola v omrežju. StreamingFast je pridobil 91 milijon dolarjev nepovratnih sredstev iz grafikona junija, medtem ko je bil ponudnik storitev blockchain Figment podeljen $000 milijonov konec julija.

Soustanovitelj Graph, Brandon Ramirez, je delil vpogled v to, kako bo semiotična AI prizadevala za večjo razširljivost in gospodarnost učinkovitost na grafu z uporabo umetne inteligence in kriptografije z navedbo:

»Specijalizirani so za isto Zbirka orodij za umetno inteligenco Google Deepmind je uporabil, da je premagal najboljšega igralca Go na svetu in nato rešil starodavni problem zlaganja beljakovin. Graf se nanaša na podatke in tako kot ima AI osrednjo vlogo v vseh izdelkih web2, bo to partnerstvo prispevalo k zbliževanju AI in decentraliziranega interneta.«

Uvedeno v glavnem omrežju decembra 992, se je Graph hitro uveljavil kot ena vodilnih platform za indeksiranje in poizvedbe v sferi Web 3.0. V času pisanja pisanja omrežje podpira indeksiranje podatkov iz 000 omrežij, vključno z Ethereumom, Arbitrijem in Avalanche, ter omogočanje preko 000,000 podgrafi, med drugim tudi ENS Domains, Compound V2 in Uniswap V2.

V začetku septembra je soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin oznanil ZK-SNARK kot potencialno veliko tehnološko sprejetje v prihodnjih desetletjih.

Pričakujem, da bodo ZK-SNARK-i pomembna revolucija, saj prežemajo mainstream svet po vsem svetu. Naslednji 10 – let .

— vitalik.eth (@VitalikButerin) 2. september 2021

Povezano: Graf raziskuje integracije za Bitcoin, Polkadot in druge verige blokov prvega sloja

Soustanovitelj in glavni tehnološki direktor Semiotic AI, Sam Green, je komentiral tudi nedavno partnerstvo z uporabo telefonskega in spletnega iskanja kot najboljši primeri, kako lahko iz temeljnih tehnologij zacveti množica inovacij, z navedbo:

„Prizadevanja za raziskave in razvoj teh komunalne storitve so povzročile nešteto izumov, ki so izboljšali komunikacijo in dostop do znanja za ves svet. Kot rezultat tega sodelovanja bomo podobno izumili nove, odprtokodne tehnologije, ki bodo koristile tako uporabnikom The Graph kot širši skupnosti Web 3.0.«