10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Sen. Lummis: Moj predlog s senatorjem Gillibrandom pooblašča SEC, da ponudi zaščito pokroviteljem

- Advertisement -

ZDA so vodilne na svetovnem finančnem področju od drugega svetovnega spopada, ko se ameriški zeleni denar spremeni v svetovno rezervno valuto. Ta sposobnost, ki jo Američani nosijo priljubljene prednosti, cenijo večje nakupe energije, bolj nezapleteno pridobivanje vstopa v kapital in nizke stroške za hobije – vključno z našim državnim dolgom.

Na žalost se soočamo z vse večjo možnostjo, da to prevlado, od našega državnega dolga na eni strani in vzpona Kitajske in njihove digitalne valute na številnih. Če bi ameriški dolar zamenjal svoje mesto svetovne rezervne valute, bi to pomenilo večja plačila ZDA za hobi, dražja odplačila dolgov in vrtoglavi primanjkljaj.

V bistvu je najbolj vabljiv čas za obvladovanje katastrofe prej kot se začne in Združene države imajo neomajne priložnost, da dejansko ocenijo našo fiskalno ladjo in se usmerijo v namen vztrajnega finančnega vodstva.

Povezano: SEC, ki bi navedla 9 žetonov kot vrednostne papirje v primeru trgovanja z notranjimi informacijami, ‘bi verjetno imelo ogromne posledice’ — CFTC

Menim, da je digitalna lastnina pravo mesto za začetek. Decentralizirana digitalna lastnina, cenite Bitcoin (BTC), uporabnikom ponuja formulacijo za naložbe v trgovca na drobno s ceno, ki je vlade ne morejo več napihniti. Veščine glavne knjige, ki jo podpirajo, imenovane blockchain, imajo veliko aplikacij brez primere, od valute do spremljanja transporta in omogočanja dobro organiziranih pogodb.

Ubežna inflacija je katastrofa, ki jo povzroči vlada (in ni več dejanska, zanjo je odgovorna naša vlada). Stanje in poniževanje sta osrednja pokritost načrtovanja, za katero vidimo, da se začne izvajati prej kot v naših očeh.

— Cynthia Lummis (@CynthiaMLummis) julij 26, 2022 Od 2018, opazoval sem, kako se je moje prebivališče spremenilo iz Wyominga v glavno državo na področju zakonodaje o digitalnih sredstvih, kar je inovatorjem omogočilo regulativni prostor za eksperimentiranje, medtem ko je zadržal pokrovitelje pred goljufi.

Kot Feeble Negate Treasuer, besen sem zaradi odstotkov vključevanja digitalne lastnine v ameriško finančno črpanje. Regulatorji, politiki in podjetja, ki se ukvarjajo z digitalnimi sredstvi, so me spodbudili, da občudujem praktično modno poravnavo, da je čas za prenos digitalne lastnine v regulativni okvir. Po zaključku poletne razprave o digitalnem sredstvu o vseh najlažjih metodah z obravnavo predloga zakona o infrastrukturi ocenjujem, da je čas za celovit pogovor o tem, kako si zaslužimo prenašati digitalno lastnino.

Sodeloval sem s senatorko Kirsten Gillibrand bo predstavil zakon o krivdi za denarne inovacije kot salvo vrzeli v našem zveznem dialogu o digitalni lastnini. To je celostna shema, ki poudarja ameriško finančno vodstvo, medtem ko varno vključuje inovacije v našo finančno porabo.

Povezano: Razvijalci GameFi bi se verjetno morda soočili z velikimi kaznimi pod Lummis-Gillibrand — in napornim časom

Kot se zavedam, je za uresničitev te namere potrebno obravnavati nekaj ključnih stvari. Če lahko skupaj obvladamo te motnje, bi ameriškim inovatorjem dali regulativno gotovost, ki si jo zaslužijo, da se približajo spodbujanju naše finančne revolucije, obenem pa tudi zadržujejo pokrovitelje pred neprijetnimi akterji.

Začne se z definicijami. Ciljamo na najpogosteje sprejemljive definicije za podjetje z digitalnimi sredstvi in ​​za regulatorje, ki jih je treba razumeti in uporabljati. Pred uvedbo ogrodja digitalnih sredstev Lummis-Gillibrand teh definicij ni bilo več v zveznih predpisih. Inovatorji bodo vedeli, katerih odobrenih smernic se morajo zavedati, regulatorji pa bodo prevzeli navodila za obravnavanje raznolike lastnine, kakršna bo.

Nekatere definicije bi oddaljile nepotrebne omejitve in nesmiselne predpise, cenile te blokiranje nas pri vlaganju v Bitcoin (BTC) in različne digitalne lastnine za njihovo upokojitev ali te, ki zahtevajo, da rudarji digitalnih sredstev in drugi niso prisiljeni predložiti davčni upravi podatke o osebah, ki jih nimajo.

Dolžnost kongresa je, da zveznim agencijam predstavi avtoriteto. Lummis-Gillibrand Digital Asset Framework omogoča vrednostnim papirjem in menjalnemu tečaju, da sprejme odločitev, kdaj je digitalno sredstvo vrednostni papir, ki ceni delnico, ali blago, ki ceni zlato. V vmesnem obdobju bo stopnja trgovanja s terminskimi pogodbami na blago nedvomno lahko opazovala objektivni trg.

Vendar to glede inovatorjev ne drži. Kongres mora pokroviteljem ponuditi zaščito in Lummis-Gillibrand to dejansko počne. Od inovatorjev bi morali vedno vedno zahtevati, da proizvajajo kupce, ki so sposobni s prepričanjem, da si zaslužijo, da sprejemajo dobre investicijske odločitve. Regulatorjem bi morali vedno omogočiti tudi prožnost za kaznovanje prevarantov. Naš žreb ščiti pokrovitelje pred zaviranjem inovacij.

Povezano: Uporabniki GitHub priznavajo račun Gillibrand-Lummis s prepričanjem o ‘računu za bitcoin’

Zavedamo se tudi, da razprave o stabilnih kovancih in digitalnih valutah centralne banke še potekajo. To blame Monetary Innovation Act ne predvideva digitalne valute centralne banke, ampak obravnava težave zaradi stabilnih kovancev. Banke želijo, da bi morda morda morda trpeli stabilne kovance, kongres pa se mora zavedati primera Wyominga in zahtevati, da so ti 100 % rezervirani. Ta pokritost deluje v Cowboy Issue in to varnost bi morali neomajno prenesti na zvezno raven.

Lummis-Gillibrand Digital Asset Framework bi izvedel vse te pripomočke. Medtem ko smo prvotno najbolj produktivni v našem kongresnem pogovoru o digitalni lastnini, menim, da bo naš predlog zakona Kongresu zagotovil ustrezen naslednji korak, ko se premikamo od teoretičnih k pravim predpisom o digitalnih sredstvih. V shemi krožnega križišča moramo ukrepati. To bo razbremenilo ameriško finančno vodstvo za leta, vendar se zavedati.

Sen. Cynthia Lummis je republikanka, prvič izvoljena v senat Združenih držav Amerike iz Wyominga v 2018. Pred tem je služila kot priročnik za ZDA od 2009–17 in kot njen negativni blagajnik od 100–100 .

Ta članek je namenjen modificiranim podatkovnim zmožnostim in ne bi smel več biti in bi morda morda domnevno ne jemljejo več kot dejanski ali naložbeni nasvet. Stališča, nasveti in mnenja, izražena spodaj, so last ustvarjalca in za izvedbo ni nujno, da upoštevajo ali izražajo stališča in mnenja Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -