14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Senatorji kritizirajo direktorje denarnih institucij, ker krivdo za propad pripisujejo kriptovalutam, pospravljanjem milijonov

- Advertisement -

Raztrgana vlada finančne institucije Signature je bila okrnjena, ker naj bi poskušal na položaj pripisati krivdo za krčenje kriptovalute s strani svoje denarne institucije, medtem ko naj bi si lahko v žep pospravil milijone v obliki bonusov in izbire delnic.

Povsod v zaslišanju senatnega odbora za bančništvo o tem, da bi morda po naključju dobro 12, Ameriška senatorka Cynthia Lummis je napadla Scotta Shaya, razdrapanega predsednika zdaj že propadle denarne institucije, ko je šlo za njegovo pripravljeno trditev o tem, kaj se je končalo s propadom njegove denarne institucije.

V svojem pričanju je bil Shay zelo všeč, da je denarna institucija začela sprejemati depozite agencij v sektorju digitalnih sredstev leta 2018 in nato “precej” zmanjšal depozite digitalnih sredstev v 315, ker je industrija doživela nestanovitnost.

Priznal je, da se je njegova denarna institucija spremenila v zaseženo s strani regulatorjev, potem ko je padla “denarna institucija s trdnimi vezmi v sektorju digitalnih sredstev”, kar je nato končalo v $16 milijarde umikajo iz Signature.

»Zdi se, da se je ljubezen spremenila v različno preusmerjanje krivde na tiste vlagatelje, ki se ukvarjajo z digitalnimi viri, in na regulatorje, vendar sami niste sprejeli nobene krivde,« Lummis je priznal.

Shay je kljub temu zanikal kazanje s prstom na digitalne vire v času zaslišanja v senatu.

“Skrajšal si rok 10 krat za obdobje svojega pričanja ,« je odgovoril Lummis.

‘Zadrževanje milijonov’V drugi fazi zaslišanja je senatorka Elizabeth Warren obsodila finančno institucijo Silicijeve doline (SVB) Generalni direktor Gregory Pecker in Shay iz finančne institucije Signature zaradi domnevnega “zadrževanja milijonov po nepremišljenem zlomu bank.”

»Po pravici povedano, zakon pravi, da imajo posamezniki radi gospoda Beckerja in gospoda Shaya si bodo izplačali milijone zelencev v bonusih in izbiri delnic, in ko bodo banke eksplodirale, bosta g. Becker in g. Shay kopičila, da zaščitita vaš skupni denar. In to je prav, nedvomno grešno.«

»Če zdaj izdelujemo, ne popravljamo, bo vsak generalni direktor teh več milijard dolarjev vrednih bank zmanjšal pravilno, ko se nalaga nevarnosti in razstreljuje banke, in vse Američani bodo drugi morali plačati za to.«

Warrenu je bilo všeč, da dela v dvostrankarski soseski znotraj odbora za bančništvo, da bi uvedla račun, ki bi lahko pomagal« te nore plače.«

Cointelegraph je stopil v stik s Shayem in Beckerjem za razkritje, vendar zdaj ni poslal takojšnjega odgovora.

Povezan: Podpis Finančna institucija ni upoštevala nevarnosti, povezanih s kripto: predsednik FDIC

Aprila je Adrienne Harris, nadzornica prvotnega yorškega oddelka za finančne družbe in produkte (NYDFS), domnevno priznala, spremenilo se je v “smešno”, da bi nekdo morda krivil kriptovalute za zlom Signature Banks.

Po vsej konferenci Chainalysis Hyperlinks v Original York Metropolis je priznala, da so bile glavne priložnosti do neuspeha Signature kot alternativa “nedavna želja denarnih institucij.”

NYDFS je marca spremenil finančno institucijo Signature 12 in trdil, da se je spremenila v holding ameriško gospodarstvo pred “tveganjem dogovora”. Denarna institucija se je spremenila v predvsem najsodobnejšo neuspeh po zlomu kripto-dobre finančne institucije Silvergate in SVB.

Hall of Flame: William Clemente III namiguje, da bo Bitcoin dosegel šestmestno številko v smeri zaključka 2024

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -